پختن غذا با این ترفند، آلزایمر را دور می کند!

تحقیقات نشان می‌دهد خوردن غذاهایی که با حرارت بالا طبخ شده‌اند، خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد.

پختن غذا با این ترفند، آلزایمر را دور می کند!
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، پخت غذا با حرارت بالا باعث افزایش تشکیل ترکیباتی موسوم به گلیکوزیله پیشرفته (AGEs) می‌شود؛ این ترکیبات گروهی از ترکیبات شامل شکر، پروتئین و سایر مولکول‌های بزرگ هستند.

محصولات نهایی گلیکوزیله پیشرفته (AGEs)، از طریق برخی مکانیسم‌ها شامل افزایش التهاب و فشار اکسایشی، خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن را افزایش می‌دهند.

آنها همچنین قادر به اتصال به گیرنده RAGE هستند؛ این گیرنده، پروتئین‌های بتاآمیلوئید را در سد خونی مغز عبور داده و با بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر در ارتباط است.

محققان دانشکده پزشکی آیسان بیمارستان مونت‌سینای نیویورک اقدام به پخت ۵۴۹ غذا با روش‌های مختلف طبخ کرده و محتوای AGEs آنها را در غذای پخته شده اندازه‌گیری کردند.


ت ت
کدخبر: 17092 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین