نحوه بارداری و شیردهی در دوران کرونا
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: به دلیل تغییرات در بدن و سیستم ایمنی، احتمال خطر ابتلا به کووید-19 در زنان باردار بهخصوص زنان باردارِ دارای اضافه وزن یا بیماری زمینهای مانند فشار خون بالا و دیابت افزایش مییابد.
به گزارش منیبان؛ فاطمه پورحاجی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با تاکید بر اینکه زنان باردار، علائم احتمالی بیماری کرونا مانند تب، سرفه یا دشواری تنفس را باید سریعا به نزدیکترین مرکز بهداشتی گزارش دهند گفت: زنان باردار یا تازه زایمان کرده برای کنترل و جلوگیری از انتقال ویروس باید در زمانهای تعیینشده جهت مراقبت به مراکز بهداشتی در وقت مقرر مراجعه نمایند.
پورحاجی با اشاره به اینکه تاکنون شواهدی قطعی دال بر اینکه ویروس کرونا در دوران بارداری یا زایمان به جنین یا کودک منتقل شود، وجود ندارد گفت: تابهحال ویروس فعال کرونا در نمونههای مایعات رحم و شیر مادر یافت نشدهاست و در این خصوص سازمان جهانی بهداشت در مادران مبتلا به کرونا زایمان سزارین را، مگر در صورت توجیه پزشکی، توصیه نمیکند.
عضو هیئت علمی دانشگاه شیردهی مادران مبتلا به کرونا را ایمن و بدون خطر دانست و افزود: مادر مبتلا به کووید-19 با رعایت نکات بهداشتی مثل پوشیدن ماسک، شستشوی دستها و ضدعفونی کردن سطوحی که با آنها در تماس است میتواند به کودک خود شیر دهد و حتی او را با خیال راحت در آغوش بگیرد.