تعریف علم الهدی از دامادش ابراهیم رئیسی

آیت الله علم الهدی گفت: اگر چه باید هدف شما محسوس بودن تلاش‌هایتان در سفره و معیشت مردم باشد، اما اصل مطلب هنوز همان است که کار را برای خدا انجام دهید تا همچون دو سال گذشته که خدمت مخلصانه در دستور کارتان بود، باز هم توفیق الهی به عنایت ذات اقدس پروردگار نصیب و روزی شما باشد.

تعریف علم الهدی از دامادش ابراهیم رئیسی
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، اظهار داشت: اکنون که فرصت میدان‌داری در عرصه‌های صنعتی، اقتصادی و تولیدی برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فراهم شده است، این تکلیف بر دوش شما وجود دارد که دغدغه اشتغال جوانان را داشته باشید و امنیت شغلی فعالان این حوزه را با کیفیت بیشتری فراهم کنید. اگر چه باید هدف شما محسوس بودن تلاش‌هایتان در سفره و معیشت مردم باشد، اما اصل مطلب هنوز همان است که کار را برای خدا انجام دهید تا همچون دو سال گذشته که خدمت مخلصانه در دستور کارتان بود، باز هم توفیق الهی به عنایت ذات اقدس پروردگار نصیب و روزی شما باشد.

وی گفت: این یک حقیقت است که در دولت، با وجود همه مشکلات داخلی و سنگ‌اندازی‌های خارجی، اقدامات گسترده‌ای انجام شده و مردم هم این تلاش‌ها را به‌طور دقیق نظاره می‌کنند، اما تأکید اصلی ما این است که برنامه‌ریزی‌های شما باید به مرحله‌ای برسد که برای مردم ملموس شود و به موازات آبادانی زیرساخت‌های کشور، سفره مردم را هم از تنگناهای موجود نجات دهد.

در ابتدای این دیدار، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم ضمن پرداختن به گوشه‌ای از فعالیت‌های اقتصادی این وزارتخانه گفت: از تولید دارو و سیمان و لبنیات گرفته تا صنایع فولاد، کشتیرانی و پتروشیمی، چندین واحد اقتصادی بزرگ ذیل این وزارتخانه مشغول به فعالیت هستند که مسئولیت ما را در صیانت از سفره های مردم، رونق تولید و اشتغالزایی برای جوانان مضاعف می کند.

مرتضوی در پاسخ به مطالبه امام‌جمعه مشهد در خصوص ضرورت اشتغال‌زایی برای جوانان بیان کرد: فقط در مشهدالرضا(ع) بیش از ۴۰۰ برند تجاری در رده‌های مختلف صنعتی فعالیت دارند که ظرفیت مطلوبی برای اشتغال جوانان بیکار استان است اما عدم توازن فرصت‌های شغلی با شرایط تحصیلات تکمیلی، جوانان را از فعالیت در صنعت باز می‌دارد.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، معدل نرخ بیکاری که بیش از ۱۱ درصد بود، اکنون به ۷ درصد رسیده است. در سه‌ ماهه اول سال، رشد اقتصادی پس از یک دهه رکود به ۷.۱ درصد رسیده و این روند رو به رشد همچنان ادامه دارد. در این شرایط، بدیهی است که ایجاد فرصت‌های شغلی، نفع راهبردی کشور را هم به دنبال خواهد داشت و جوانی که در صنعت مشغول به کار شود، علاوه بر اینکه درآمد و بیمه او تأمین خواهد بود، به یک عنصر مولد و پیشران در نظام تولید هم تبدیل خواهد شد.


ت ت
کدخبر: 184175 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین