خبر خوش برای معلولان از راه رسید!
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بخش قابل توجهی از افراد دارای معلولیت خدمات مورد نیاز خود را از مراکز ارائه خدمات توانبخشی و مراقبتی در منزل دریافت میکنند و این، تنها بخشی از تلاشهایی است که در مسیر فراگیرسازی خدمات مورد نیاز افراد دارای معلولیت انجام میشود.
به گزارش منیبان به نقل از ایرنا، رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بخش قابل توجهی از افراد دارای معلولیت خدمات مورد نیاز خود را از مراکز ارائه خدمات توانبخشی و مراقبتی در منزل دریافت میکنند و این، تنها بخشی از تلاشهایی است که در مسیر فراگیرسازی خدمات مورد نیاز افراد دارای معلولیت انجام میشود.
علی محمد قادری در پیام خود به مناسبت روز جهانی معلولان -۱۲ آذرماه- افزود: با وجود تلاش هایی که در زمینه پیشگیری از انواع معلولیت ها صورت می گیرد، بروز معلولیت ها در سنین مختلف را باید به عنوان واقعیتی انکارناپذیر بپذیریم و برای انجام مداخلات به هنگام در آموزش و توانبخشی افراد دارای معلولیت تلاش کنیم و این همان رسالتی است که سازمان بهزیستی مفتخر به انجام آن است.
وی با بیان اینکه خدمت رسانی موثر به افراد دارای معلولیت، رسالتی پر افتخار برای سازمان بهزیستی است، افزود: نگاهی به روزشمار مناسبت ها بار دیگر توجه ما را به دوازدهم آذرماه، روز جهانی افراد دارای معلولیت معطوف می سازد و تعهدی را که در مسیر توانمندسازی و تلفیق اجتماعی این افراد بر عهده داریم به ما یادآوری می کند.
می کوشیم تا با جلب همکاری سایر دستگاه ها و تقویت همکاری با دیگر کشورهای دنیا پیام نظام مقدس جمهوری اسلامی مبنی بر لزوم رعایت عدالت در رابطه با افراد دارای معلولیت را در فراسوی مرزها طنین انداز کنیم
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سازمان بهزیستی که از سازمان های مردم نهاد برآمده از انقلاب شکوهمند اسلامی به شمار می رود، از بدو تشکیل تاکنون ارائه خدمات آموزشی توانبخشی، مراقبتی و حمایتی به گروه های دارای معلولیت را در زمره اولویت های خویش قرار داده و در این مسیر از همیاری سازمان های غیر دولتی فعال در امور معلولان و نخبگان دارای معلولیت، بهره های فراوان برده است.
قادری اضافه کرد: در حال حاضر مراکز روزانه آموزش توانبخشی، حرفه آموزی، کارگاه تولیدی حمایتی و مرکز پشتیبانی شغلی، طیف متنوعی از خدمات شامل کاردرمانی، فیزیوتراپی، شنوایی شناسی، بینایی سنجی، گفتاردرمانی، مشاوره روانشناختی، آموزش های پیش حرفه ای و حرفه آموزی را به افراد دارای معلولیت، بیماران روانی مزمن، سالمندان و افراد با اختلال طیف اوتیسم ارائه می کنند. بخش عمده ای از خدمات توانبخشی و مراقبتی سازمان در مراکز شبانه روزی و خانه های حمایتی ارائه می شود و افراد تحت پوشش، متناسب با نوع و سطح نیازهای خود از خدمات تخصصی بهره مند می شوند.
وی ادامه داد: دوازدهم آذرماه را در حالی گرامی می داریم که عبارت «باور توانمندی ها، نویدبخش دنیایی دسترس پذیر» را به عنوان شعار سال، الگوی تلاش های خود قرار داده ایم و می کوشیم تا با جلب همکاری سایر دستگاه ها و تقویت همکاری با دیگر کشورهای دنیا پیام نظام مقدس جمهوری اسلامی مبنی بر لزوم رعایت عدالت در رابطه با افراد دارای معلولیت را در فراسوی مرزها طنین انداز کنیم. در همین راستا کوشیده ایم تا با برگزاری همایش (باور توانمندی ها) با حضور مقامات کشوری و لشکری، نخبگان دارای معلولیت، سازمان های غیردولتی فعال در امور معلولان و اساتید دانشگاه ها، امکان هم اندیشی میان متولیان آموزش و توانبخشی افراد دارای معلولیت در سایر نهادها و دستیابی به زبان مشترک در زمینه حقوق افراد دارای معلولیت، دسترس پذیری خدمات برای این گروه ها و تلفیق اجتماعی آنان را فراهم سازیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: دورنمای سازمان بهزیستی در شکل دهی این تلاش و پیگیری روند اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان در دستگاه های مختلف، همسویی اقدامات مورد نظر برای ساختن دنیایی پویا و پرنشاط برای افراد دارای معلولیت است؛ دنیایی مبتنی بر اندیشه و ایمان که کرامت انسان ها در فراسوی محدودیت ها در مدار توجه جوامع قرار می گیرد.