این مواد غذایی می توانند جایگزین خوبی برای گوشت باشند!
در صورت نخوردن گوشت، مصرف غذاهایی چون پنیر کوتاز، سایر محصولات شیر تخمیرشده، تخم مرغ و ماهی را افزایش دهید.
به گزارش منیبان و به نقل از اسپوتنیک، زوهرا پاولووا متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای در مورد چگونگی رژیم غذایی برای گیاهخواران و همچنین کسانی که قیمت گوشت برای آنها گران تمام می شود، توصیه هایی کرده است.
پاولووا در مقاله خود می گوید که نخوردن گوشت باعث می شود که برای جبران کمبود آهن، ویتامین های B9 (اسید فولیک) و B12 کاری انجام دهید.
همچنین این پزشک توصیه می کند که مصرف غذاهای دارای پروتئین گیاهی و حیوانی - پنیر کوتاز، سایر محصولات شیر تخمیر شده، تخم مرغ و ماهی را افزایش دهد. این محصولات می توانند جایگزین گوشت شوند و به عنوان معیاری برای جلوگیری از آکنه زدن پوست عمل می کنند.
بادمجان. بادمجان طعم گوشتی غنی ای دارد، همانند گوشت پرحجم است. هم چنین بسیار سیرکننده است؛ که همان وجه شبه بین بادمجان و گوشت به است و مقدار زیادی پتاسیم، فیبر رژیمی، منیزیم، آهن، کلسیم، پروتئین دارد.
چربی احشایی نیز در صورت خوردن گوشت زیاد به وجود می آید. چربی احشایی در ناحیه شکمی و کنار ارگان های حیاتی مانند کبد، لوزالمعده و روده انباشته می شود. به خاطر این چربی ممکن است فرد به بیماری های دیابت نوع دوم، بیماری های قلبی عروقی و غیره مبتلا شود.
انباشتگی این چربی بیشتر به خاطر مصرف بیش از اندازه چربی های اشباع شده است که در پنیر، گوشت قرمز و برخی فرآورده های لبنی وجود دارد. بنابراین نباید در خوردن پنیر و گوشت قرمز و لبنیات چرب افراط کرد.