طرز تهیه پلوی پرطرفدار ایرانی‌ها با طعم بهشتی

باقالی پلو با مرغ یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی است که طعمی بی‌نظیر و عطر دلنشینی دارد. این غذا در بسیاری از مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌شود و طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید آن را در منزل خود تهیه کرده و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

طرز تهیه پلوی پرطرفدار ایرانی‌ها با طعم بهشتی
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، باقالی پلو با مرغ یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی است که طعمی بی‌نظیر و عطر دلنشینی دارد.

این غذا در بسیاری از مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌شود و طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید آن را در منزل خود تهیه کرده و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

مواد لازم

برنج: ۳ پیمانه

رنگ اکریلیک

باقلا: ۲ پیمانه

مرغ: نیم کیلو

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۳ حبه

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم

شوید خشک: به مقدار لازم

طرز پخت پلوی محبوب با عطر و طعم بهشتی

طرز تهیه​

آماده‌سازی برنج و باقلا: برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. باقلا‌ها را نیز پاک کرده و بشویید.

تفت دادن مرغ و پیاز: پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. مرغ را نیز به قطعات دلخواه تقسیم کرده و در همان روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سیر خرد شده را نیز به مرغ اضافه کرده و تفت دهید.

پخت مرغ: به مرغ، پیاز، سیر، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و حدود ۲ ساعت با حرارت کم بپزید تا مرغ کاملا پخته شود.

پخت برنج و باقلا: برنج را همراه با باقلا و مقداری نمک در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا نیم پز شود. سپس آبکش کرده و کف قابلمه دم بگذارید.

دم کشیدن: بعد از حدود ۴۵ دقیقه، باقالی پلو آماده سرو است.

تزیین: باقالی پلو را در ظرف مورد نظر ریخته و با زعفران دم کرده، شوید خشک و زرشک تزیین کنید.

نکات مهم

برای طعم بهتر، می‌توانید از شوید تازه به جای شوید خشک استفاده کنید.

برای خوشرنگ‌تر شدن پلو، می‌توانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.

می‌توانید به جای مرغ از گوشت قرمز نیز استفاده کنید.


ت ت
کدخبر: 235272 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین