دستور پخت شاورما مرغ با سس سیر/ غذایی پرطرفدار و خوشمزه اما راحت
در این مطلب با طرز تهیه شاورما مرغ با سس سیر آشنا می شوید.
به گزارش منیبان، در این مقاله با طرز تهیه شاورما مرغ با سس سیر آشنا می شوید. این غذای خوشمزه خاورمیانه ای بهترین غذای خوش طعم است. بدون گلوتن، است و به راحتی درست می شود. که در بسیاری از رستورانها و فست فودها سرو میشود. این غذا با طعم لذیذ و عطر دلنشین سیر، طرفداران زیادی دارد.
شاورما یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در خاورمیانه و سراسر جهان است که با طعم لذیذ و عطر دلنشین خود، طرفداران بسیاری دارد. که معمولاً با پلو، پیتا و نوعی سس سیر سرو می شوند.
مواد لازم برای شاورما مرغ با سس سیر :
شینسل یا مرغ به صورت نوارهای نازک کوتاه برش داده شده است 6 عدد
روغن آووکادو 2 قاشق غذاخوری
پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
زیره 1 قاشق چایخوری
گشنیز 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
سماق 1 قاشق چایخوری
فلفل کاین 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
برنج سفید باسماتی به مقدار 1.5 پیمانه
گوجه فرنگی نصف شده (اختیاری) 3 عدد
سس مایونز 1/2 فنجان
سیر درشت خرد شده 4-5 حبه
آب لیموترش آب نصف لیموترش
نمک کمی
طرز تهیه شاورما مرغ با سس سیر :
فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ مرغ، روغن آووکادو، پودر پیاز، زیره، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل، سماق، کاین، دارچین، هل و آبلیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک غذاساز کوچک، تمام مواد سس سیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. در ظرفی بریزید و در یخچال بگذارید.
در یک سینی فر، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید، کمی روغن زیتون و نمک بریزید و حدود 30 دقیقه بپزید تا نرم شوند. می توانید این کار را داخل تابه هم انجام دهید.
یک سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و با اسپری روغن اسپری کنید. مرغ را اضافه کرده و به طور مساوی روی تابه پخش کنید. حدود 20 دقیقه بپزید.
برنج خود را از قبل بپزید، در پایان مقداری روغن را به آن اضافه کنید و آن را گرم نگه دارید تا آماده سرو شود.
در بشقاب مناسب سرو، برنج، شاورما مرغ، گوجه فرنگی تفت داده شده را اضافه کنید و سس سیر را روی آن قرار دهید. برای طعم دهی، مقدار کمی سماق بیشتری روی آن بپاشید.
شوارما مرغ با سس سیر، یک غذای کلاسیک لبنانی، یک غذای سریع و هفتگی در شب است که یک بسته بندی پر از طعم است و به راحتی درست می شود!