روش درست چیدن خانه بعد از اسباب کشی
مرحله بعد از جمع کردن وسایل و اسباب کشی، چیدمان خانه جدید است که شما باید بدانید کدام وسیله ها را کی باز کنید و کی بچینید، تا خانه را آشفته نکنید.
به گزارش منیبان، پس از مرحله خسته کننده بسته بندی کردن وسایل خانه و اسباب کشی نوبت به چیدن خانه جدید می رسد. بسیاری از افراد در این مرحله با انبوهی از جعبه ها روبرو می شوند که باز کردن وسایل آنها تمامی ندارد و چندین روز وقت و انرژی صرف می کند. حتی فکر اینکه چندین روز در این خانه آشفته زندگی نماییم، لرزه ای بر جانمان می اندازد اما راهکارهایی وجود دارد که پس از اسباب کشی و رسیدن به خانه جدید هر چه سریع تر و راحت تر هر چیزی را در جای مناسب قرار دهید. در این بخش مراحل چیدمان راحت و سریع منزل بعد از اسباب کشی را آورده ایم.
سیستم گرمایشی یا سرمایشی منزل را راه بیاندازید :
قبل از شروع به چیدمان اسباب و وسایل، سیستم گرمایشی یا سرمایشی منزل را راه بیاندازید تا در تابستان از گرما عرق نریزید و در زمستان یخ نزنید.
لوازم برقی و گازی منزل را نصب کنید :
مهم ترین وسایل خانه مانند یخچال، گاز، تلفن و... را راه اندازی کنید تا آب خنک داشته باشید و بتوانید برای خود چای یا قهوه درست کنید. فضای کوچکی نیز در نشیمن برای استراحت های کوتاه خود فراهم نمایید.
جعبه های هر فضا را در آن فضا قرار دهید :
برای اینکه منزل شما آشفته و شلخته نشود ، برچسب روی جعبه ها را بخوانید و جعبه های متعلق به هر فضا را در آن فضا قرار دهید. اینگونه خانه شما به هم ریخته نمی شود.
برخی کارتن ها را باز نکنید :
تا زمانی که محل قرارگیری یک وسیله کاملا مشخص نبود، کارتن آن را باز ننمایید تا شما را دچار سردرگمی نکند.
ابتدا وسایل آشپزخانه خود را بچینید :
آشپزخانه باید زودتر از فضاهای دیگر چیده شود، پس ابتدا سراغ آشپزخانه بروید و وسایل آشپزخانه را از سر راه بردارید و درون آشپزخانه قرار دهید تا احتمال شکستن هر کدام کاهش یابد.
اتاق خواب خود را بچینید :
اگر فکر می کنید باید نشیمن را زودتر از اتاق خواب بچینید در اشتباهید. شما باید ابتدا جای خواب خود را آماده کنید بنابراین وسایل کلی مانند رختخواب ها و تخت و وسایل اتاق را سر جای خود قرار دهید.
ابتدا به چیدن کلیات بپردازید :
یکی از ترفندها برای چیدمان راحت تر خانه این است که شما ابتدا وسایل بزرگ و اصلی هر فضا را در جای خود قرار دهید و سپس به سراغ چیدن جزئیات روید . مثلا مبلمان را در جای خود بگذارید و جعبه های وسایل جزئی را در همان فضا قرار دهید و زمانی دیگر آنها را بچینید.
به سراغ تزئین خانه نروید :
تزئین خانه را نیز به زمانی موکول کنید که دور و برتان خلوت شده باشد و چیدمان فضا قالب ثابتی به خود گرفته باشد، پس از چیدن وسایل خود سپس براساس آن دست به تزئین خانه بزنید .
بعد از چیدن همه لوازم کلی منزل به سراغ لوازم جزئی تربروید:
بعد از چیدن همه لوازم کلی منزل به سراغ لوازم جزئی تر مثل لوازم تزئینی ، گل و گیاه، تابلوها، ساعت دیواری و ... بروید.
در آخر خانه را گردگیری و تمیز کنید :
پس از چیدن همه وسایل نوبت به گردگیری و تمیز کاری نهایی و شستن سرویس بهداشتی و حمام می رسد.
قفل درب هایتان را عوض کنید :
به محض انتقال وسایلتان به خانه جدید برای حفظ امنیت خانه قفل درب خانه را عوض کنید و هرگز به قفل قبلی خانه نباید اعتماد کنید.
نکاتی که باید در چیدن خانه به آن ها توجه نمایید :
قبل از چیدن وسایل تان باید از نحوه چیدمان تصویر ذهنی داشته باشید . اگر طرح خاصی از چیدمان در ذهن داشته باشید، قرار دادن وسایل در جای خود راحت ترین کار خواهد بود.
قبل از باز کردن وسایل، لوازم ضروری مانند چسب، چاقو، پیچ گوشتی، میخ، چکش و پاکت های زباله را آماده کنید تا در صورت نیاز از آنها استفاده کنید.
هنگام باز کردن جعبه ها، لیستی از وسایل داخل آن ها را با خود داشته باشید تا راحت تر آن ها را پیدا کنید.
قبل از مشخص کردن جای وسایل آنها را از جعبه خارج نکنید.
برای وسایلی که جای ثابتی دارند مانند لباس ها در کمد ، ظروف در کابینت و... وقت زیادی صرف نکنید.
برای چیدمان سریعتر وسایل از تمام اعضای خانواده کمک بگیرید.
در زمان اسباب کشی و چیدن وسایل بهتر است کودک خود را به فرد مورد اعتمادی بسپارید.
اگر می خواهید جای وسایل خود را عوض کنید ابتدا کل خانه را بچینید و به آرامش برسید و سپس جای مبلمان و تلویزیون و... را عوض کنید.