چند ترفند ساده برای گرم کردن خانه در پاییز و زمستان

در فصل زمستان، معضل بسیار بزرگی که همه آدم ها با آن درگیر هستند گرم نگه داشتن خانه است که با انجام چند ترفند ساده امکان پذیر است.

چند ترفند ساده برای گرم کردن خانه در پاییز و زمستان
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، چیز هایی مثل فویل آلومینیومی یا پلاستیک های حبابی، اهداف و کارایی های مختلفی دارند اما شما می توانید برای جلوگیری از اتلاف انرژی گرمایی در منزل از آن ها استفاده کنید. به نظر شما چگونه باید این کار را انجام داد و چه راهکار هایی را باید در پیش گرفت تا انرژی کمتر هدر برود؟ 

پوشاندن زمین با فرش

فرش ها می توانند عایقی برای جلوگیری از اتلاف انرژی و گرما باشند و 10 برابر بهتر از کف زمین بدون فرش هستند. هنگامی که روی زمین فرش می اندازید، هزینه مصرف انرژی را کم می کنید و در نتیجه خروج گرما کمتر اتفاق می افتد و محیط خانه گرم تر خواهد شد.

قرار دادن فویل آلومینیومی پشت رادیاتور یا شوفاژ

رادیاتور ها تقریباً چسبیده به دیوار هستند اما بین آن ها و دیوار کمی فاصله است و ممکن است گرما از آن قسمت هدر برود. فویل آلومینیومی را پشت رادیاتور قرار دهید تا گرمای آن دوباره به اتاق برگردد و به دیوار نرسد.

قرار دادن پلاستیک حبابی روی پنجره

پنجره ها یکی از بزرگ ترین منابع از دست رفتن گرما هستند. قرار دادن پلاستیک های حبابی می تواند جلوی اتلاف انرژی را بگیرد و باعث می شود که گرما بیرون از خانه نرود.

نصب قفسه بالای رادیاتور یا شوفاژ

اگر سقف تان خیلی بلند است و رادیاتور زیر پنجره قرار گرفته، شما می توانید از قفسه ها برای جهت بندی گرما استفاده کنید. با انجام این کار به جای این که گرما به سقف برسد، به زیر قفسه برخورد می کند و جهت خود را تغییر می دهد و وارد محیط خانه می شود.

تنظیم پنکه سقفی برای چرخش به جهت عقربه ساعت

بسیار مهم است که شما جهت چرخش پنکه سقفی را به سمت عقربه ساعت تغییر دهید. فقط توجه داشته باشید که این کار را در ماه های سرد انجام دهید که باعث می شود گرمای به دام افتاده در قسمت بالا و پشت پنکه به سمت پایین بیاید و 10 درصد از اتلاف انرژی جلوگیری خواهد کرد.

پوشاندن فضای خالی زیر دربها

شاید هرگز متوجه نشده اید که چه قدر انرژی از زیر در بیرون می رود. اگر بتوانید یک ریل زیر در نصب کنید، باعث می شود که در به زمین بچسبد و گرما از آن بیرون نزند.

پوشاندن لوله ها برای جلوگیری از یخ زدن

شما می توانید لوله کشی ها را با ابزار مخصوص پوشش دهید و محافظ برای آن ها ایجاد کنید تا از سرما یخ نزنند و گرم باقی بمانند و در نتیجه از ترکیدگی لوله جلوگیری خواهد شد و انرژی هم هدر نمی رود.


ت ت
کدخبر: 244795 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین