اتصال موبایل‌های معمولی به ماهواره استارلینک

کمپانی فضایی اسپیس‌ایکس در همکاری اپراتور تلفن همراه تی-موبایل قصد دارد، گوشی‌های تلفن‌ همراه را مستقیما به ماهواره وصل و مشکل آنتن‌دهی را برای همیشه حل کند.

اتصال موبایل‌های معمولی به ماهواره استارلینک
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان به نقل از خبرآنلاین: استارلینک یک گام دیگر به محقق شدن رویایی اتصال مستقیم موبایل (Direct to Cell) به ماهواره نزدیک شد. با این سرویس در دور افتاده‌ترین نقاط نیز برقرار کردن ارتباط ممکن خواهد شد.

کمپانی فضایی اسپیس‌ایکس در همکاری اپراتور تلفن همراه تی-موبایل قصد دارد، گوشی‌های تلفن‌ همراه را مستقیما به ماهواره وصل و مشکل آنتن‌دهی را برای همیشه حل کند.

اسپیس‌ایکس برای این کار ماهواره‌های مخصوص استارلینک را به فضا می‌فرستد و در تازه‌ترین اقدام ۱۳ ماهواره اتصال مستقیم به موبایل (Direct to Cell) را به مدار فرستاده است. بن لانگمیر مدیر ارشد اسپیس‌ایکس اعلام کرد که فقط ۵ پرتاب دیگر تا تکمیل شدن فاز نخست این پروژه و نخستین شبکه پوشش ماهواره‌ای اتصال مستقیم به موبایل فاصله دارند.

اسپیس‌ایکس در آغاز کار اعلام کرده بود که برای ارائه خدمات اتصال مستقیم به موبایل به ۳۲۵ ماهواره مخصوص در مدار نیاز دارند. اکنون مشخص نیست که ماهواره‌های مخصوص اتصال مستقیم به موبایل در مدار به چه تعدادی رسیده‌اند اما مشخص است که تا رسیدن به عدد نهایی راه زیادی باقی نمانده است.

در مرحله نخست پروژه ارسال پیام کوتاه از طریق ماهواره امکان‌پذیر می‌شود و در ادامه برقراری تماس صوتی و در نهایت ارائه اینترنت از طریق ماهواره‌های مخصوص استارلینک به گوشی‌ها می‌رسد.

در آغاز اعلام شده که این خدمات تا سال ۲۰۲۵ عملیاتی نمی‌شود اما طوفان هلن فرصتی برای ارائه آزمایشی اتصال مستقیم به موبایل فراهم کرد.

پروژه بلندپروازانه اسپیس‌ایکس و تی‌-موبایل در نهایت احتیاج به موبایل‌های پرچمدار و گرانقیمت چون آیفون ۱۶ برای اتصال ماهواره‌ای را از میان خواهد برد و با عملیاتی شدن آن گوشی‌های معمولی مستقیما با استفاده از ماهواره‌های استارلینک ارتباط برقرار می‌کنند.

اسپیس‌ایکس علاوه بر این قصد دارد تا مجوزهای لازم برای به کارگیری نسل بعدی ماهواره‌های استارلینک را از کمیسیون فدرال ارتباطات (FCC) بگیرد. ایلان ماسک وعده داده است که با به کار گرفتن این ماهواره‌های پهنای باند اینترنت ماهواره‌های استارلینک تا ۱۰ برابر افزایش خواهد یافت و تاخیر آن بسیار کمتر خواهد شد. در صورت تحقق این ادعا می‌توان اینترنت استارلینک پوششی کامل و بسیار پرسرعت ایجاد خواهد کرد.


ت ت
کدخبر: 245547 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین