مسئول شبکه آموزشی دانش‌آموزی (شاد):

شاد مکمل آموزش حضوری سال تحصیلی آینده می‌شود

آموزش و پرورش برای استقبال از دانش‌آموزان در شاد آماده است و در صورت حضوری شدن آموزش، این شبکه به عنوان مکمل آموزش حضوری در دسترس قرار می‌گیرد.

شاد مکمل آموزش حضوری سال تحصیلی آینده می‌شود
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ شاد نرم افزار (اپلیکیشن) اختصاصی وزارت آموزش و پرورش در فروردین سال ۹۹ به دستور وزیر آموزش و پرورش راه‌اندازی شد و قرار است در دوران پسا کرونا نیز به فعالیت خود ادامه دهد چراکه آموزش الکترونیکی یکی از ماموریت‌هایی است که سند تحول بنیادین برای آموزش و پرورش در نظر گرفته است.

خانم نیلوفر شرفی درباره چگونگی ادامه فعالیت شبکه شاد در آینده اظهار کرد: راهکار‌های متفاوتی برای تداوم شاد پیش بینی شده است. اگرچه به طور قطع نمی‌توان درباره تداوم فعالیت‌های آن صحبت کرد، اما موضوع قطعی در حال حاضر این است که شاد قابلیت‌های بدون جایگزینی دارد. این قابلیت‌ها را در برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های دیگر به این سادگی نمی‌توان به دست آورد.

مسئول شبکه شاد ادامه داد: این شبکه تنها نرم افزار جامع ویژه کودکان و نوجوانان کشور است؛ بنابراین از این ظرفیت هم برای انجام پژوهش‌های مختلف و هم برای اطلاع رسانی تخصصی می‌توان بهره برد.

شرفی خاطرنشان کرد: شاد باعث شده شبکه ارتباطی معلمان، مدیران و مسئولان در سطوح مختلف و استان‌های مختلف آموزش و پرورش برقرار شود. این قابلیت پیش از راه‌اندازی این شبکه وجود نداشت، از این‌رو برای انتقال تجربه و افزایش بهره وری مناسب است.

او اضافه کرد: درحال حاضر شبکه شاد مهم‌ترین ابزار اطلاع رسانی داخلی در آموزش و پرورش است. این وزارتخانه مسئولیت نزدیک به ۲۵ میلیون خردسال و کودک و نوجوان را دارد و برای همین وجود چنین ابزار اطلاع رسانیی همیشه لازم است.

مسئول شبکه آموزشی دانش‌آموزی (شاد) با بیان اینکه قابلیت‌های آموزشی شبکه مذکور شاد بسیار است، گفت: بطور مثال یک بانک جامع محتوای چندرسانه‌ای در این مدت ایجاد شد که درحال حاضر برای آموزش و پرورش ذخیره شده است و حتی پس از آموزش حضوری کارایی بسیاری دارد یا قابلیت تدریس برتر که جدید راه افتاده حتی در شرایط پساکرونا هم مفید است.

غنی کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان در شاد

مشاور وزیر آموزش و پرورش به برنامه‌هایی برای توسعه و بهبود قابلیت‌های شبکه شاد در تابستان اشاره کرد و گفت: نگاه کلی در این برنامه‌ها غنی کردن اوقات فراغت دانش آموزان با فعالیت‌های مناسب و آماده کردن آن‌ها برای سال آینده است برای همین کانون‌های فرهنگی تربیتی مانند سال گذشته در شاد فعال هستند. فعالیت‌های دیگری هم برای اوقات فراغت دانش آموزان در نظرگرفته شده است.

شرفی خاطرنشان کرد:خدمت تدریس برتر که پیشتر رونمایی شد دانش آموزان را کمک می‌کند تا اگر علاقمند به یادگیری و تمرین بیشتر هستند، خودشان را برای سال بعد آماده کنند.

ترافیک شاد باید رایگان محاسبه شود

شرفی تاکید کرد: شبکه شاد براساس دستور رییس جمهوری در سال گذشته رایگان بود و در سال جاری هم تا پایان سال رایگان اعلام شده است. مجلس هم مصوب کرده که ترافیک شاد از سایر سامانه‌ها جداست و باید رایگان محاسبه شود.

دانش‌آموزان پس از شیوع ویروس کرونا سال تحصیلی متفاوتی را نسبت به سال‌های گذشته و آموزش حضوری تجربه کردند. فرآیند آموزش و یادگیری پس از شیوع ویروس کرونا به دلیل تعطیلی مدارس ناگزیر در به فضای مجازی منتقل شد، بنابراین نیاز به محیطی ایمن برای فعالیت دانش‌آموزان اهمیت بیشتری پیدا کرد؛ بنابراین وزارت آموزش و پرورش از همان روز‌های ابتدایی تعطیلی مدارس با شعار "آموزش تعطیل نیست" آموزش از راه دور را دستور کار قرار داد و با کمک نهاد‌هایی مانند صدا و سیما و وزارت ارتباطات و همچنین فعالیت معلمان شروع به آزمودن روش‌های مختلف کرد.

در واقع آموزش و پرورش برای اولین بار در تاریخ آموزش کشور پلتفرم اختصاصی با مالکیت انحصاری خود را راه اندازی کرد که معلمان و دانش آموزان می‌توانند به راحتی در فضایی امن و البته رایگان همچون فضای مدرسه با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

این شبکه آموزشی که در بحران کرونا، مدرسه همراه دانش آموزان بود، به گفته مسئولان آموزش و پرورش قرار است که در دوران پسا کرونا نیز به فعالیت خود ادامه دهد چراکه آموزش الکترونیکی یکی از ماموریت‌هایی است که سند تحول بنیادین برای آموزش و پرورش در نظر گرفته است. از این رو این وزارت‌خانه ارتقای بستر آموزشی سامانه شاد را باید در مراحل مختلف مورد توجه قرار دهد.


ت ت
کدخبر: 25823 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین