خواص معجزه آسای ویتامین C در برابر کرونا

۳ پزشک با تخصص‌های مختلف به بیان نکاتی در خصوص نقش ویتامین C در تسریع روند بهبودی کرونا پرداختند.

خواص معجزه آسای ویتامین C در برابر کرونا
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ از ابتدای شیوع کرونا تا کنون در خصوص تاثیر ویتامین C در در تسریع روند بهبودی این بیماری مباحث بسیاری مطرح شده است؛ عده‌ای از پزشکان از همان ابتدا نقش این ویتامین را در بهبود کرونا موثر می‌دانستند و به مصرف قرص ویتامین C و مواد غذایی که حاوی این ویتامین توصیه می‌کردند و این در حالی است برخی دیگر معتقد بودند مصرف قرص این ویتامین حتی در صورت ابتلا به کرونا ضروری نیست و این ویتامین تاثیر چندانی در درمان کووید ندارد.

در اینجا به بیان نظر ۳ پزشک با تخصص‌های مختلف  در خصوص نقش ویتامین C در تسریع روند بهبودی می‌پردازیم:

آنا دیلمی پزشک عمومی در خصوص تاثیر ویتامین C در تسریع روند بهبودی کرونا به میزان گفت: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C نظیر گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پرتقال، نارنگی و... می‌توانند در افزایش سیستم ایمنی بدن موثر باشد.

مسعود مردانی عضو کمیته علمی کرونا و فوق تخصص بیماری‌های عفونی در این باره توضیح داد: فردی که به کرونا مبتلا شده‌است اگر روزانه دو واحد میوه یک نارنگی و یک عدد سیب مصرف کند، احتیاج به مصرف هیچ ویتامینی ندارد و عده‌ای از افراد که خرید قرص‌های ویتامین را توصیه می‌کنند، دنبال سود مادی هستند و به طور کلی اکثر بیماران احتیاج به مصرف ویتامین ندارند.

او در خصوص مصرف قرص ویتامین C متذکر شد: در عفونت‌های ویروسی مصرف ویتامین C با دز‌های بالا می‌تواند موجب تسریع بهبودی شود، اما نقش عمده‌ای در درمان ندارد.

سارا صافی متخصص تغذیه  با اشاره به اینکه ویتامین C هم یک آنتی اکسیدان بسیارقوی است که پروسه التهابی در بدن را کاهش می‌دهد وهم به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند، اظهار کرد: این ویتامین به وفور در میوه‌ها و سبزیجات نظیر انواع مرکبات (پرتقال، نارنگی، لیمو شیرین، لیمو ترش)، کیوی و یکسری سبزیجات همچون فلفل دلمه ای، گوجه و کلم بروکلی یافت می‌شود. به راحتی با خوردن روزانه ۵ واحد میوه و سبزیجات می‌توانیم این ویتامین بدن را تامین کنیم.

او اشاره کرد: کمبود ویتامین C در کشور ما ناشایع است و در نتیجه برای پیشگیری از ابتلا به کرونا یا آنفولانزا استفاده از مکمل‌های ویتامین C نظیر قرص‌های جوشان که دوز‌های ۵۰۰ یا هزار میلی گرم دارد، توصیه نمی‌شود، چرا که مصرف زیاد ویتامین C با دوز بالا ریسک ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد و بنابراین به افراد توصیه می‌شود به جای مصرف مکمل ویتامین C حتماً انواع میوه و سبزیجات را به صورت روزانه در برنامه غذایی خود قرار دهند. فقط افرادی که به دلایل خاصی محدودیت در مصرف میوه و سبزیجات دارند، تحت نظر پزشک باید مکمل ویتامین C مصرف کنند.


ت ت
کدخبر: 2917 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین