لیست غذاهایی که بعد از 30 سالگی نباید مصرف شود

خانم دانا لی اسمیت، تحلیلگر در مقاله ای برای پورتال Eat This، Not That در مورد محصولاتی صحبت می کند که پس از 30 سالگی باید از خوردن آنها امتناع ورزید.

پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان به نقل از اسپوتنیک، نویسنده مقاله،  اول از همه توصیه می کند از خوردن ماست طعم دارکه حاوی مقداری از قند به اندازه  یک کاسه بستنی است، خودداریشود . این قاهده  در مورد کیک ها، مافین ها و تورتیلا ها برای صبحانه نیز صدق می کند.

حانم اسمیت می گوید: "نوشابه های گاز دار  حاوی رنگ های بالقوه سرطان زا و منبع اصلی قند در رژیم غذایی  هستند."

این روزنامه نگار همچنین محصولات زیر را در لیست ممنوعیت ها پس از 30 سالگی  قرار داده است:

گوشت ترد؛

سس های سویایی و پنیری؛

چربی خوک و هات داگ؛

چیپس؛

مارگارین؛

بیکن؛

شیرینی و نان سفید؛

محصولات احیاناً حاوی سموم نباتی و آفت کش ها؛

قهوه با یخ و بستنی کافئین دار؛

همبرگر گیاهی؛

کنسرو های میوه.

بالاخره اینکه نویسنده مقاله به خودداری از مصرف کوکتل ها و آبجو فرا می خواند زیرا الکل می تواند باعث بی خوابی شود که منجر به افزایش اشتها در روز بعد می شود. علاوه بر این با گذشت زمان پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد و چین و چروک در آن ظاهر می شود.


ت ت
کدخبر: 38725 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین