سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس:

اکثر پزشکان مالیات پرداخت می‌کنند/ درآمد پایین رزیدنت‌ها

زهرا شیخی مبارکه گفت: شائبه هایی که در خصوص عدم پرداخت مالیات از سوی پزشکان مطرح می شود، صحت ندارد. غالب پزشکان مالیات خود را پرداخت می کنند و می توان گفت 90 درصد این قشر مالیات خود را پرداخت می کنند.

اکثر پزشکان مالیات پرداخت می‌کنند/ درآمد پایین رزیدنت‌ها
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛  سازمان امور مالیاتی کشور بارها از شهروندان خواسته است تا در صورت مشاهده مواردی که مصداق فرار مالیاتی است، آن را از طریق شماره تلفن ۱۵۲۶ به سازمان امور مالیاتی کشور گزارش دهند و اطمینان داشته باشند که این اطلاعات موجب برخورد جدی ‌تر با فراریان مالیاتی و گسترش عدالت مالیاتی می شود اما به نظر می رسد با وجود این تدابیر باز در مشاغلی خاص همچون پزشکان و به خصوص در مطب های آن ها تخلفاتی صورت می گیرد و همچنان نیز برخی پزشکان خواهان دریافت پول نقد هستند.

زهرا شیخی مبارکه، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در این خصوص گفت: قانون هیچ تفاوتی میان اقشار مختلف قائل نیست و قطعا با هیچکس تعارف ندارد. در حوزه نظارت نیز این جدیت وجود دارد تا از زیر بار پرداخت مالیات فراری صورت نگیرد.

او افزود: نظارت ها دقیق و با رعایت احترام به صاحبان مشاغل است. در خصوص مالیات پزشکان در سال 1400 هنوز نظرات مطرح نشده است و در آینده نزدیک این اتفاق رقم خواهد خورد. به صورت تمام وقت در حال بررسی لایحه بودجه 1400 هستیم و آن چه کمیسیون تلفیق مطرح کند مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: سازمان نظام پزشکی، وزارت بهداشت و قسمت های نظارتی مجلس مسئول نظارت بر اجرای صحیح دریافت مالیات از پزشکان هستند. تمام تلاش ما این است که در تمام اقشار مالیات به درستی اخذ شود تا حق و حقوق جامعه تضییع نشود.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم ادامه داد: شائبه هایی که در خصوص عدم پرداخت مالیات از سوی پزشکان مطرح می شود، صحت ندارد. غالب پزشکان مالیات خود را پرداخت می کنند و می توان گفت 90 درصد این قشر مالیات خود را پرداخت می کنند.

او افزود: باید توجه داشت که در روزهای سخت کرونایی این پزشکان بوده اند که با ایثار در خط مقدم حفظ سلامت جامعه به خدمت پرداخته اند و بیشترین خطر متوجه آن ها بوده است.

شیخی مبارکه با اشاره به سختی هایی که کاد درمان تحمل می کنند، تصریح کرد: امروز رزیدنت ها نقش اصلی را در اداره بخش های بیمارستان ها دارند و وظیفه آن ها در یک سال اخیر با توجه به شیوع کرونا به مراتب سخت شده است. حقوق ماهانه این قشر به قدری پایین است که قابل گفتن نیست و آن ها ماهانه بین یک میلیون و 500 هزار تا 2 میلیون و 500 هزار تومان دریافت می کنند که بسیار در مقابل زحمتی که می کشند ناچیز است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: این قشر کشیک های بسیار سختی دارند و درآمد آن ها به قدری پایین است که زندگی خود را به سختی می گذرانند اما هیچ کس به آن ها توجه نمی کند. مدافعان سلامت در این روزهای سخت با تمام توان ایستاده اند و پا پس نگذاشته اند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم تاکید کرد: ما تمامی مشاغل را به صورت دقیق بررسی خواهیم کرد و این گونه نیست که تبعیض قائل شویم. ما به دنبال ایجاد عدالت هستیم و اجازه تضییع حقوق مشاغل با درآمد پایین تر را نخواهیم داد.


ت ت
کدخبر: 4836 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها