بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران را چگونه پیدا کنیم؟
مشکلات حقوقی در زندگی هر کسی ممکن است پیش بیاید و چیزی که مهم است نحوه مدیریت این مشکلات و مسائل حقوقی است.
برخی در زمان مواجهه با مسائل حقوقی تصمیم میگیرند خود اقدام به حل آن کنند بدون آن که دانش حقوقی کافی در این زمینه داشته باشند.
این امر ممکن است نه تنها آن مسئله حقوقی را حل نکند، بلکه مشکلات و مسائل جدیدتری نیز ایجاد کند.
گستره مسائل حقوقی بسیار گسترده است و از بدو تولد تا تحصیلات، ازدواج، جرایم و مرگ را شامل میشود. به همین دلیل است که افراد در هر دورهای از زندگی خود امکان دارد نیاز به یک وکیل دادگستری و مشاوره حقوقی پیدا کنند.
زمانی که یک مسئله حقوقی در زندگی ما ایجاد میشود بهترین کاری که میتوانیم انجام بدهیم این است که با یک وکیل دادگستری مشورت کنیم و کمک بگیریم.
البته در برخی از موارد میتوان پیش از آنکه مسئلهای ایجاد شود به وکیل دادگستری مراجعه کرد، مانند تنظیم قرارداد.
گروه حقوقی بنیاد وکلا آماده خدمات رسانی به همه افرادی است که نیاز به وکیل دادگستری و مشاوره حقوقی دارند.
وکیل دادگستری کیست؟
اگر برایتان سال شده که چه کسی وکیل دادگستری محسوب میشود باید بگوییم که شخصی که به موجب عقد وکالت از سوی شخص دیگری (حقیقی یا حقوقی) مامور به انجام کاری میشود، وکیل نام دارد.
وکیل دادگستری هم به کسی گفته میشود که که در رشته حقوق تحصیل کرده و آزمونها و دوره کارآموزی برای کسب پروانه وکالت گذرانده باشد.
کسی میتواند به عنوان وکیل دادگستری در مراجع قضایی طرح دعوی و از حق موکل خود دفاع کند که پروانه وکالت داشته باشد.
یک وکیل دادگستری چه نوع پروندههایی میتواند بپذیرد؟
وکلای دادگستری گروه بنیاد وکلا در زمینههای مختلفی تخصص دارند و به دلیل تنوع و تعداد زیاد وکلایی که با این گروه همکاری دارند، میتوان در هر گرایشی که وکیل متخصص پیدا کرد. اما به صورت کلی یک وکیل دادگستری میتواند در تمامی موارد وکالت کند.
همانگونه که گفتیم مسائل حقوقی طیف گستردهای از موضوعات را شامل میشوند و بسیار دشوار است که یک وکیل در هر زمینه تخصص داشته باشد، به همین دلیل وکلا معمولا وکلا یک موضوع را انتخاب و بیشتر در حوزه همان موضوع فعالیت میکند.
در ادامه برخی از تخصصهای وکلای گروه بنیاد وکلا را نام میبریم:
- وکیل دادگستری حقوق خانواده
- وکیل دادگستری امور ملکی
- وکیل شرکتها و موسسات
- وکیل دادگستری مهاجرتی
- وکیل دادگستری پروندههای مالیاتی و بیمه
- وکیل دادگستری امور ثبتی
- وکیل چک و سفته
خصوصیاتی که یک وکیل خوب باید داشته باشد
زمانی که بخواهیم وکیلی انتخاب کنیم برای آنکه متوجه شویم کدام وکیل مناسب و شایسته است باید دقت کنیم که خصوصیات لازمه را دارد یا نه. اما این خصوصیات که شایستگی یک وکیل را نشان میدهد چیست؟
به عنوان مثال یک وکیل دادگستری قبل از آنکه جلسه دادرسی فرا برسد و بخواهد از موکل خود دفاع کند، باید به خوبی پرونده را مطالعه کرده و در صورت امکان با طرف دیگر دعوی صحبت کند.
این امر باعث خواهد شد تا وکیل بتواند به شیوه موثرتری از موکل خود دفاع و حق او را بگیرد.
البته وکیل وظیفه ندارد حتما پرونده موکل را به نتیجه مطلوب برساند، بلکه او باید تمام تلاش خود را به کار بگیرد تا حق او را بگیرد و در صورت عدم حصول نتیجه مطلوب مسئول نخواهد بود. اما در هر صورت وکیل باید در برابر موکل احساس مسئولیت داشته باشد.
برخی دیگر از خصوصیات وکیل به شرح زیر است:
- وکیل خوب باید امانتدار باشد
- یک وکیل خوب نباید مطالب دروغین و غیرممکن به موکل خود بگوید.
- وکیل باید همیشه با موکل خود صادق بوده و در صورت بروز مشکل، راستگو باشد.
- وکیل خوب باید مسائل را به بیانی ساده و به دور از اصطلاحات حقوقی برای موکل خود بازگو کند.
- یک وکیل خوب باید شأن و مقام قاضی را رعایت کرده و به او کمال احترام را بگذارد.
- وکیل باید اطلاعات و دانش حقوقی خود را به روز نگه دارد و تلاش کند تا اطلاعات بیشتری در حوزه تخصصی خود کسب کند.
چرا باید وکیل بگیریم؟
این سوالی است که همیشه ذهن مردم را درگیر کرده. در بیشتر کشورهای پیشرفته دنیا، مردم از وکیل نه تنها برای یک پرونده حقوقی و رسیدگی در دادگاه بلکه در تمامی جنبههای زندگی و کاری مانند ازدواج، تحصیل، ارث، تنظیم قرارداد و غیره استفاده میکنند.
هر مسئلهای که در زندگی افراد به وجود میآید یک جنبه حقوقی نیز دارد که به سادگی توسط وکلای دادگستری گروه بنیاد وکلا حل میشود.
پس اگر به دنبال حل کردن مسائل پیش آمده در زندگی خود از طریق حقوقی آن هستید بهترین کار این است که با یک وکیل دادگستری مشورت کنید تا بهترین راهکار حقوقی را پیش روی شما بگذارد.
همچنین توصیه ما این است که در زمان درگیری با یک پرونده حقوقی، رسیدگی و پیگیری آن را به عهده یکی از وکلای بنیاد وکلا بسپارید و خود در دادگاهها و دادسراهای شلوغ حاضر نشوید.