اگر این موارد را بعد ازدواج ندانید شما یک بازنده خواهید بود
ازدواج و شروع زندگی مشترک از تغییرات اساسی در زندگی هر فردی محسوب میشود. پس از ازدواج دختر و پسر با ازدواج هر دو به یک اندازه باید تلاش کنند تا زندگی مشترک موفقی را تجربه کنند، اما برخی از زوجهای جوان متأسفانه برخی از مسائل را نمیدانند. در این بخش ما مسائل و نکاتی که زوجهای جوان برای حفظ زندگی مشترک تازهنفس خود باید بدانند و رعایت کنند، آورده ایم.
به گزارش منیبان؛ بعد از ازدواج بین زوجین معمولا اشتباهات رفتاری زیادی وجود دارد که ممکن است به زندگی آسیب بزند، پس بهتر است نکات رفتاری مناسب بعد از ازدواج را بدانید.
مواردی که بعد ازدواج برای زندگی مشترک موفق حتما باید بدانیم
ازدواج و شروع زندگی مشترک از تغییرات اساسی در زندگی هر فردی محسوب میشود. پس از ازدواج دختر و پسر با ازدواج هر دو به یک اندازه باید تلاش کنند تا زندگی مشترک موفقی را تجربه کنند، اما برخی از زوجهای جوان متأسفانه برخی از مسائل را نمیدانند. در این بخش ما مسائل و نکاتی که زوجهای جوان برای حفظ زندگی مشترک تازهنفس خود باید بدانند و رعایت کنند، آورده ایم.
مشکلات خود را به خانوادهها نگویید
بسیاری از زوجین با یکدیگر مشکل دارند و تقریبا همه زوجین اختلاف نظر و بحث و مشاجره دارند. هیچ وقت مشکلات خود را به خانوادهها نگویید و خودتان با یکدیگر مشکلات خود را حل کنید. اگر مشکلات زندگی خود را به خانوادهها بگویید، آنها به شما مشاورههای جانبدارانه میدهند و ممکن است این مشاورهها سبب بیشتر شدن مشکلاتتان شود.
فکر عوض کردن همسر را نکنید
قبل از انتخاب همسر، دقت کنید و همسرتان را طوری انتخاب نمایید که به معیارهایتان نزدیک باشد. بسیاری از افراد به امید تغییر همسر بعد از ازدواج، وارد زندگی مشترک میشوند، اما پس از مدت زمان کوتاهی میفهمند که حقیقت فاصلۀ زیادی با خیالپردازیهای آنها پیش از ازدواج داشته است. شما باید همسرتان را آنگونه که هست بپذیرید و نمیتوانید او را مجبور به تغییر کنید.
تفاوتها را بپذیرید
شما و همسرتان دو فرهنگ جداگانه دارید و با یکدیگر متفاوت هستید، تفاوتهای خود و همسرتان را بپذیرید و باید خودتان و واکنشهایتان را تغییر دهید. اینکه انتظار داشته باشیم شخص بعد از ازدواج مطابق میل ما تغییر کند، انتظار درست و بجایی نیست.
بسیاری از زوجین به خاطر حرف مردم یا تحکیم خانواده و یا سر به راه شدن همسر و... تصمیم میگیرند که بچه دار شوند، اما بچهها اسباب بازی و آدم آهنی و... نیستند که شما به سادگی در مورد آنها تصمیم بگیرید. بچه دار شدن به بلوغ فکری، روحی و... نیاز دارد. برای فرزندآوری لازم است مدتی از زندگی مشترک بگذرد تا عشق وعلاقه بین آنها به وجود بیاید و توافق اخلاقی بیــن آنها مشخص شود. سپس زوجین با توجه به در نظر گرفتن سنشان و شرایط عاطفی خود و امکانات مادی و... تصمیم به بچه دار شدن بگیرند.
همه دوستانت را به خانه دعوت نکنید
رابطه با دوستان مجرد بعد از ازدواج گاهی اوقات برای زوجین دردسرساز میشود و آنها را با اختلافات و تعارضهای مختلفی مواجه میکند. افراد پس از تشکیل یک زندگی مشترک باید بتوانند بیش از هر چیزی برای حفظ وحدت کانون خانواده خود تلاش کنند و نسبت به دوران مجردی تغییراتی را در سبک زندگی خود و در رفتار و اولویتبندیهای خود به وجود آورید.
همیشه پس انداز داشته باشید
یکی از پایههای مهم زندگی مشترک مسئله اقتصادی است. زوجین باید در زندگی مشترک بر روی هزینهها، پس اندازها و نوع منش اقتصادیشان با یکدیگر توافق انجام دهند. آنها نباید هیچ وقت پس انداز در زندگی زوجی را فراموش کنند. زوجین باید ابتدای ماه هزینهها را کنار گذاشته و مقداری از درآمد خود را پس انداز نمایند.
فاصلهها را با خانوادهها رعایت کنید
مهمترین اشتباه در رفت و آمد با خانواده شوهر، افراط و تفریط است. اگر رفت و آمدتان با خانواده همسر زیاد باشد، ممکن است حرمتها از بین برود، همچنین اگر رابطه شما با خانواده همسر خیلی کم باشد، روابط تیره و تار میشود و هم شما و هم خانواده همسرتان از هم سرد میشوید.
در همان ابتدای ازدواج هر شرط و شروطی را بیان کنید
اگر در ازدواج فقط معیارمان عشق باشد با مشکلات زیادی روبرو میشویم. در هنگام انتخاب همسر نکاتی مانند خانوده، تحصیلات، وضعیت اقتصادی، فرهنگ و... را در نظر بگیرید و این سخن را در نظر بگیرید که جنگ اول به از صلح آخر، پس همه شرط و شروط خود را قبل از ازدواج بازگو کنید.
حرف و اسرار همسر را بیرون نبرید
زن و شوهر بعد از ازدواج باید محرم اسرار و رازهای هم باشند، اما متأسفانه برخی از زوجین رازهای میان خود و همسرشان را به خانواده خود انتقال میدهند که این مسئله علاوه بر این که رازداری زناشویی را مختل میکند، گاهی باعث به وجود آمدن ذهنیتهای منفی از عروس یا داماد خانواده نزد خانواده همسر میشود و به مرور زمان ممکن است بدنه زندگی را زخمی کند.
از خانواده همسر بیش از حد شکایت نکنید
هر فردی نسبت به خانواده خود حساس بوده و ممنوعیتهایی دارد و دوست ندارد کسی حرفهایی بدی درباره پدر و مادر و خواهر و برادرهایش بزند، اما متأسفانه برخی زوجین در حین ناراحتی مدام نسبت به مادر یا اقوام همسرشان بدگویی میکنند. این کار و بدگویی و توهین به خانواده همسر در یک سیکل معیوب به خود شما باز خواهد گشت و پردههای حرمت را از بین میبرد.
حرف طلاق را پیش نکشید
بعد از مشاجره با همسر حرف طلاق را پیش نکشید، زیرا این کار باعث توهین بیشتر به همسر و جریحهدار کردن احساسات او میشود.
خانه را ترک نکنید
برخی از زوجین در سالهای ابتدایی ازدواج با هر مسئله کوچکی چمدان بسته و خانه را ترک میکنند. این کار حتی سبب میشود همسرتان درباره بلوغ فکریتان شک کند که تا حدودی هم حق خواهد داشت. باید زمانی خانه را ترک کنید که مشکلتان لاینحل باشد، در غیر اینصورت هنگام مشاجره بهتر است بگویید نمیخواهم الان دربارهاش صحبت کنم بنابراین نیاز دارم تنها باشم و به جای ترک منزل به اتاق دیگری بروید.