رویارویی آمریکا و ایران اتفاق می‌افتد؟ چه زمانی؟

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران با طرح این پرسش که آیا رویارویی آمریکا و جمهوری اسلامی در حوزه سخت اتفاق خواهد افتاد، گفت: همواره در جبهه مقابل آمریکا قرار داشته‌ایم اما از عواملی که این رویارویی را منتفی می‌کند می‌توان به کوتاه آمدن ایران یا امریکا، تضعیف قدرت آمریکا و یا قدرت یافتن ایران اسلامی اشاره کرد که با توجه به شرایط، تنها راه حل موجود قدرت یافتن ایران است.

رویارویی آمریکا و ایران اتفاق می‌افتد؟ چه زمانی؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، سردار پاسدار مهدی اباذری، شامگاه ۱ مردادماه، در نشستی با موضوع "ایران قوی" که در حاشیه رویداد ملی هجرت اشتغال آفرینی در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد، با اشاره به جمله "خرمشهرها درپیش است" که رهبر معظم انقلاب بیان کرده‌اند، گفت: نکته اول این است که بدانیم خدا با ماست، باور به این جمله موفقیت در همه مسائل را دربر دارد، این موضوع را در سرتاسر مبارزات دیده‌ایم، برای مثال بسیار دیده ایم که سربازان آمریکایی با همه تجهیزاتشان دربرابر سپاه ما دچار خودباختگی می‌شوند.

وی درباره دستیابی به اهداف انقلاب بیان کرد: برای رسیدن به مقصد، اول به آرمان بزرگ و پس از آن رهبر بزرگ نیاز است که ما از آن بهره‌مند هستیم.

اباذری با اشاره به وصیت‌نامه شهید مدافع حرم عباس دانشگر عنوان کرد: باید به این شهید حسادت کرد، این جوان جهانی می اندیشید؛ "دردهایم کو؟ " و "من از سکون می‌ترسم" بخش‌های مهمی از وصیت‌نامه اوست که افق اندیشه‌های او را آشکار می‌کند؛ آگاهی از این موضوع که انسان مساوی است با درد بسیار مهم است.

وی با اشاره به نظریه استراتژیست معروف آمریکایی که بیان می‌کند "انقلاب اسلامی خطرناک ترین دشمن مشترک تمدن غرب، در سراسر تاریخ است"، تصریح کرد: آمریکای نیمه دوم قرن بیستم و نیمه اول قرن بیست و یکم قدرت متمرکزی داشت که با گذشت زمان دچار افول شد، این امر نشان از پایان امپراتوری آمریکایی است.

سردار اباذری ادامه داد: اگر می‌خواهید انقلاب اسلامی را بشناسید باید ببینید چرا دشمن دارد و این دشمنان چه‌کسانی هستند.

وی درباره تلاش دشمنان برای آسیب به انقلاب اسلامی بیان کرد: در حوزه نرم و نیمه سخت، شدت فشار هر روز افزایش یافته است، دو مورد از تلاش های آنان موضوع جنگ طبس و دیگری حضورشان در خلیج فارس است.

اباذری در رابطه راهبرد آمریکا در مقابل نظام‌ جمهوری اسلامی عنوان کرد: راهبرد آمریکا می‌تواند در دو زمینه باشد، براندازی نرم و براندازی سخت.

وی افزود: "براندازی نرم" به معنی حفظ شکل حکومت و از بین بردن ماهیت و محتوای آن است که از طریق جنگ ترکیبی (هیبریدی) و فشار حداکثری در حوزه های اقتصادی، تجاری، علمی، نظامی، سیاسی و جنگ نرم انجام می‌شود.

وی با طرح این پرسش که آیا رویارویی آمریکا و جمهوری اسلامی در حوزه سخت اتفاق خواهد افتاد، گفت: همواره در جبهه مقابل آمریکا قرار داشته‌ایم اما از عواملی که این رویارویی را منتفی می‌کند می‌توان به کوتاه آمدن ایران یا امریکا، تضعیف قدرت آمریکا و یا قدرت یافتن ایران اسلامی اشاره کرد که با توجه به شرایط، تنها راه حل موجود قدرت یافتن ایران است.

منبع: ایسنا


ت ت
کدخبر: 98712 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین