نابودی سه سوته فشار خون با این گیاهان
فشار خون بالا که به آن پرفشاری نیز میگویند تقریبا نیمی از جمعیت بزرگسال آمریکا را تحت تاثیر قرار داده است. فشار خون بالا شایعترین فاکتور خطر قابل پیشگیری بیماریهای قلبی است.

به گزارش منیبان؛ مطالعات نشان دادهاند که برخی از گیاهان و ادویهها میتوانند سطح فشار خون را کاهش دهد، بنابراین ممکن است بخواهید این موارد را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. توجه کنید که قبل از مصرف هر یک از این گیاهان ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.
سیر
سیر سرشار از ترکیباتی است که برای سلامت قلب مفید هستند. به طور خاص، سیر حاوی ترکیبات گوگردی مانند آلیسین است که ممکن است به افزایش جریان خون و گشاد شدن عروق خونی کمک کند. در مجموع، این عوامل ممکن است به کاهش فشار خون کمک کنند. یک مطالعه ۲۴ هفتهای روی ۳۰ نفر نشان داد که ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی گرم عصاره سیر به اندازه داروی آتنولول در کاهش فشار خون موثر است.
دارچین
دارچین یک ادویه معطر است که از پوست درخت خانواده دارچین بدست میآید. مردم برای قرنها از آن در طب سنتی برای درمان بیماریهای قلبی از جمله فشار خون بالا استفاده میکردند. در افرادی که روزانه ۵۰۰ تا ۲۴۰۰ میلی گرم دارچین را طی ۱۲ هفته مصرف کردند، فشار خون سیستولیک ۳۹/۵ میلی متر جیوه و فشار خون دیاستولیک ۶/۲ میلیمتر جیوه به طور متوسط کاهش یافتند. دارچین را میتوانید به راحتی در وعدههای غذایی خود بگنجانید.
زنجبیل
زنجبیل کاربردهای فراوانی دارد و در طب سنتی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. مردم قرنهاست که از زنجبیل برای درمان بیماریهایی مانند بیماری قلبی، گردش خون، سطح کلسترول و فشار خون استفاده میکنند. زنجبیل خوشمزه است و به راحتی میتوان آن را در رژیم غذایی خود گنجاند. از طرف دیگر، میتوانید مکملهای زنجبیل را خریداری کنید. لازم به ذکر است که غلظت زنجبیل در مکملها بسیار بیشتر است.
هل
هل یک ادویه خوشمزه با طعمی کمی شیرین و تند است. هل سرشار از آنتی اکسیدانهای مختلف است که میتوانند در کاهش فشار خون موثر باشند. یک مطالعه ۱۲ هفتهای بر روی ۲۰ بزرگسال که به تازگی به فشار خون بالا مبتلا شده بودند، نشان داد که مصرف روزانه ۳ گرم پودر هل به طور قابل توجهی فشار خون را کاهش میدهد و آن را به محدوده طبیعی میرساند.