قبل رفتن به کافه این اصطلاح‌ها را یاد بگیرید!

امروزه کافی شاپ محلی برای تفریح به شمار میرود، اما در منو برخی از کافه ها اصطلاحات نامفهومی وجود دارد که دانستن ترجمه آنها به شما کمک زیادی خواهد کرد.

قبل رفتن به کافه این اصطلاح‌ها را یاد بگیرید!

به گزارش منیبان؛ امروزه رفتن به کافی شاپ یکی از تفریحات اکثر افراد محسوب می شود. بسیاری از ما بعد از رفتن به کافی شاپ و با دیدن منوی کافی شاپی سردرگم خواهیم شد که کدام یک از نوشیدنی ها را انتخاب کنیم. در این بخش شما را با اصطلاحات کافی شاپی آشنا می کنیم تا بعد از رفتن به کافی شاپ بدانید کدام نوشیدنی از چه چیزهایی تشکیل شده است.

راهنمای جامع اسپرسو

    اسپرسو:نوعی درست کردن قهوه با فشار زیاد آب جوش(28.3 گرم اسپرسو)

    دبل اسپرسو:دو شات اسپرسو 25 تا 30 میلی لیتر (50 تا 60 میلی لیتر)

    لاته:اسپرسو، شیر، فوم شیر

    کاپوچینو:اسپرسو، شیر، فوم شیر، پودر شکلات

    ماکیاتو:اسپرسو، لکه فوم شیر

    فلت وایت:اسپرسو، شیر

    موکا:شکلات، اسپرسو، شیر

    آمریکانو:اسپرسو، آب داغ

    رد آی:قهوه ساده، اسپرسو

    ریسترتو:همان اسپرسو در حجم و اندازه کوچکتر و غلیظ تر

    گالو:اسپرسو، فوم شیر

    آفوگاتو:اسپرسو، بستنی

    لونگو:همان اسپرسو، تنها حجم دوبرابر اسپرسو یعنی 60 میلی لیتر (2 اونس)

انواع قهوه سرد

    آیس لاته:اسپرسو، یخ، شیر

    آیس ماکیاتو:اسپرسو، شیر، سس طعم دار، سیروپ طعم دار، یخ، خامه

    آیس کافی:قهوه، یخ، شکر، خامه

    آیس اسپرسو:شات اسپرسو، قهوه، شکر، خامه

    کلد برو:دانه قهوه خیس خورده، یخ

    مازاگران:قهوه، لیمو، شکر

    نیترو:قهوه، حباب های نیتروژن، خامه، شکر

    فراپاچینو:قهوه، اسپرسو، یخ مخلوط شده، خامه فرم گرفته

    فراپه:قهوه، شکر، آب با قالب‌های یخ

دیگر اصطلاحات کافی شاپی

    شیک:بستنی، شیر، خامه

    ‌کرپ:موز، شکلات داخلِ نان نازک سرخ شده

    اسموتی:نوشیدنی غلیظ از میوه‌های مختلف

    ‌کوکتل:آب‌میوه، آب‌گازدار(سودا)

    ‌ دتاکس:میوه‌ نگهداری شده در آب

    ‌پانچ:آب‌میوه گازدار، میوه

    ‌پنینی:ساندویچ گریل مرغ یا گوشت

    ‌آلفردو:پاستا، سُس آلفردو (از کره و خامه درست شده)

    کاربونا:پاستا رشته نواری، گوشت یا مرغ

توضیح اصطلاحات

برای آنکه مفهوم را بهتر درک کنید به توضیحات زیر توجه داشته باشید:

    اسپرسو:از قهوه‌های پایه‌ست که به روش عصاره‌گیری و با استفاده از موکاپات یا دستگاه اسپرسو آماده می‌شود.

    یک اونس اسپرسو:یک پایه اسپرسو 7 گرمی حدود 30 میلی لیتر اسپرسو

    فوم شیر:فوم‌ گیری‌ شیر در واقع فرآیند نفوذ هوا به داخل شیر است. پس از انجام فوم گیری، لایه کف مانندی روی شیر تشکیل می‌شود که به آن فوم می‌گوییم.

    لکه فوم شیر:به مقدار خیلی کم کف یا فوم شیر می گویند.


ت ت
کدخبر: 104348 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها