مجازات تهدید افراد به آبروریزی چیست؟

لازم است همه افراد بدانند که برای هرگونه ضرر و آسیبی که از جانب دیگری به آن‌ها برسد، در قانون مجازاتی تعیین شده است.

مجازات تهدید افراد به آبروریزی چیست؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ در قانون برای فردی که اقدام علیه آبروی کسی کند، یا فردی را تهدید کند که احتمال خدشه به آبرویش را داشته باشد، مجازاتی در نظر گرفته شده است. بسته به نوع جرم، مجازاتش متفاوت است. فقط فردی که مورد تهدید واقع شده، موضوع را اعلام و پیگیری کند و از شکایت خود صرف نظر نکند.

در قانون مجازات اسلامی درباره تهدید صحبت شده و در چندین ماده قانونی درباره آن توضیحاتی داده شده است. مطابق با قانون اگر شخصی، دیگری را تهدید کند باید مجازات قانونی را تحمل کند.

براساس قانون هرگاه فردی با قهر، اکراه، حرف و لفظ دیگری را به قتل، ضرر‌های نفسی، شرفی، مالی یا به افشای اسرار، پخش فیلم و غیره خود آن شخص یا بستگانش را تهدید کند، مرتکب جرم تهدید شده است.

مجازات تهدید به آبروریزی

جرم تهدید در هر شرایطی می‌تواند پیگیری شود. مزاحمت‌های پی‌در‌پی و داشتن شواهد، که این شواهد می‌تواند در تهدیدهای حضوری به استشهاد محلی یا فردی منجر شود. در تهدیدهایی که در فضای مجازی اتفاق می‌افتند هر نوع پیام، عکس و فایل صوتی که بتوان با استناد بر آن، به علم قاضی کمک کرد، می‌تواند وسیله‌ای برای اثبات تهدید به حساب بیاید.

همانند سایر جرایم تهدید، تهدید به آبروریزی نیز می‌تواند با توجه به نوع و چگونگی آن، حبس و مجازات شلاق را در پی داشته باشد. همچنین پس از اثبات تهدید و اعمال مجازات می‌توان از فرد تهدید کننده به جرم هتک حرمت نیز در مراجع قانونی شکایت کرد.

 درصورتی‌که فرد با تهدید موفق شود که سند یا نوشته‌ای را از دیگری بگیرد به حبس از ۳ ماه تا دو سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود. اگر صرفاً تهدید باشد و چیزی اخذ نشود از دو ماه تا دوسال حبس یا تا ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم می‌شود.


ت ت
کدخبر: 107092 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها