قانون هوای پاک؛ برخی دستگاههای حاکمیتی نقش خود را قبول ندارند
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: برخی از دستگاههای حاکمیتی نقش خود را به عنوان دستگاه اجرایی قبول نداشتند و در نهایت مقرر شد طی ۲ هفته آینده تمام دستگاههای حاکمیتی و اجرایی تمام موانع خود را ارائه دهند تا با کارشناسی بتوانیم موضوع قانون هوای پاک را به صورت کامل در دستور کار قرار دهیم.
به گزارش منیبان؛ نشست هماهنگ سازی برنامهها و پایش آخرین اقدامات دستگاههای مسئول در مدیریت آلودگی هوا و آخرین وضعیت تکالیف مندرج در قانون هوای پاک در وزارت کشور برگزار شد.
حشمتی، معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست پس از پایان این نشست به صداوسیما گفت: در این نشست تکالیف قانون هوای پاک بررسی شد و دستگاههای حاکمیتی درباره ۷ محور اصلی عملکرد خود را اظهار کردند.
حشمتی افزود: برخی از دستگاههای حاکمیتی نقش خود را به عنوان دستگاه اجرایی قبول نداشتند و در نهایت مقرر شد طی ۲ هفته آینده تمام دستگاههای حاکمیتی و اجرایی تمام موانع خود را ارائه دهند تا با کارشناسی بتوانیم موضوع قانون هوای پاک را به صورت کامل در دستور کار قرار دهیم.
او مهمترین مشکل اجرا نشدن قانون هوای پاک را کمبود اعتبارات دانست و بیان کرد: تمام دستگاهها در این جلسه از کمبود اعتبار گلهمند بودند و هر یک اجرای کامل قانون مدیریت هوای پاک را نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه میدانستند.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به اینکه چند درصد از ۶۲ حکمی که پارسال برای اجرای قانون هوای پاک ابلاغ شده بود تاکنون اجرا شده گفت: تعداد اندکی از ۶۲ حکم در راستای پیشبرد این قانون اجرا شده، برخی از دستگاهها عملکردی ضعیف و برخی دیگر متوسط و بعضی هم عملکردی در سطح صفر درصد داشته اند.
او افزود: البته در حوزه حمل و نقل، نوسازی ناوگان و در وزارت نفت، طرح کهاب برخی فعالیتها اجرا شده، اما این فعالیتها تکافوی چالش آلودگی هوا نیست.
منبع: شفقنا