چه مواد غذایی مانع از ابتلا به کرونا و مرگ ومیر می شوند؟

مطالعات جدید نشان داده است که مصرف زیاد پلی فنول می تواند به کاهش التهاب کمک کند و از ابتلای حاد به ویروس کرونا جلوگیری کند.

چه مواد غذایی مانع از ابتلا به کرونا و مرگ ومیر می شوند؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان ، مطالعات گذشته نیز بر فواید پلی فنول تاکید کرده است؛ به گونه ای که این ماده مفید علاوه بر کاهش التهاب مزمن، در کنترل سطح قند خون، فشار خون و همچنین حفظ سلامتی و انعطاف عروق موثر است.

پلی فنول ها می توانند به درمان مشکلات گوارشی، دیابت، بیماری های نورودژنراتیو و بیماری های قلبی عروقی کمک کرده و نقشی حیاتی را در کاهش رنج و مرگ ناشی از ویروس "کرونا" ایفا کنند.

میخک، نعناع و انیسون ستاره ای

میخک غنی ترین غذایی است که حاوی پلی فنول است، به گونه ای که تنها 100 گرم میخک حاوی 15188 میلی گرم پلی فنول است و از حیث سرشار بودن از ماده پلی فنول، نعناع خشک در رتبه دوم و انیسون ستاره ای پس از آن قرار دارد.

شکلات تلخ

پودر کاکائو یا شکلات تلخ نیز یکی از بهترین خوراکی های حاوی پلی فنول است؛ به گونه ای که 100 گرم پودر کاکائو حاوی 3448 میلی گرم پلی فنول است. ترکیب شکلات با شیر باعث می شود ارزش غذایی آن از این لحاظ کمتر شود.

توت

توت منبع غنی دیگری از پلی فنول است. توت سیاه حاوی بیشترین تعداد پلی فنول در میان انواع توت ها است. همچنین علاوه بر بلوبری که حاوی 560 میلی گرم پلی فنول است، توت سیاه، توت فرنگی و توت قرمز در رتبه های بعدی قرار دارند. میوه هایی مانند زردآلو، هلو، گیلاس شیرین، سیب و انار نیز حاوی مقدار زیادی از این ماده هستند.

سبزیجات

سبزیجات حاوی پلی فنول کمتری نسبت به میوه ها هستند، اما انواع خاصی از سبزیجات مانند کنگر فرنگی، کاسنی، پیاز قرمز، اسفناج و حبوباتی مانند لوبیای سیاه، لوبیای سفید، آجیل و دانه های سویا وجود دارند که سرشار از پلی فنول هستند.

چای سیاه و سبز

هر دو چای سیاه و سبز حاوی مقادیر مناسبی از پلی فنول هستند.


ت ت
کدخبر: 13247 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین