سلامت استخوان ها با مصرف سنجد

غضروف برای سلامت استخوان ها بسیار مهم است.

سلامت استخوان ها با مصرف سنجد

به گزارش منیبان؛ برای غضروف سازی می توانید 7 عدد انجیر را به مدت 40 تا 120 شب میل کنید. سنجد روزی 21 عدد به شکل دانه دانه بخورید تا به طور کامل با بزاق ترکیب شود. پودر سنجد، شیر و عسل به همراه یک قاشق غذاخوری پودر سنجد همراه با هسته از عطاری تهیه کنید به همراه یک لیوان شیر و یک قاشق عسل بخورید. نتیجه این عادات غذایی در غضروف سازی بی نظیر است؛ امتحان کنید.

 


ت ت
کدخبر: 135334 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها