ارتباط اندازه مچ دست با بیماری‌های پنهان!

بزرگ بودن مچ دست نمایانگر بروز بسیاری از بیماری‌های پنهان در بدن شماست و سلامت شما را همواره تهدید می‌کند.

ارتباط اندازه مچ دست با بیماری‌های پنهان!

به گزارش منیبان، دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعاتی روی ۱۸۰۰ “بیمار قلبی، عروقی” و دیابتی دریافتند که بیش از ۴۵ درصد آن‌ها دور مچ شان بیشتر از اندازه طبیعی است.

بررسی ها نشان می‌دهند، بیماری قلبی، بسته شدن رگ‌های عروقی و بروز “بیماری‌های عصبی” علائمی دارند که گاهی با مشاهده قسمت‌هایی از بدن مانند “مچ دست‌ها” می‌توان از احتمال بروز آن‌ها باخبر شد.

گفتنی است اگر نتوانید با دست خود مچ دست دیگرتان را بگیرید، شما در کمین بسیاری از بیماری‌های خطرناک هستید و با “افزایش فعالیت بدنی” باید به تناسب اندام برسید.

امروزه دانشمندان با مطالعه روی ساختارهای بدنی و شاخص‌های اندازه گیری می‌توانند بروز بیماری‌های مختلف را در فرد تشخیص دهند و این شاخص‌های اندازه‌ گیری می‌توانند تحولی نوین در درمان بیماری‌ها ایجاد کنند.

بیماریهای قلب و عروق علت اصلی مرگ و میر و از عوامل مهم ناتوانی های افراد دیابتی است .

مهمترین علت پیدایش بیماریهای -قلبی -عروقی ، تصلب شراین می باشد .

تصلب شراین باعث می شود که سرخرگ های گوناگونی که به قسمتهای مختلف بدن خون می رسانند ، به تدریج سخت و تنگ گردند و توانایی آنها برای انتقال اکسیژن و مواد غذایی به سلول های بدن کاهش یابد .

عواملی هستند که موجب سریعتر شدن تصلب شراین میگردند و در صورت وجود آنها احتمال پیدایش بیماریهای قلبی و عروقی افزایش پیدا می کند .

برای پیشگیری از پیدایش بیماریهای قلبی -عروقی و مرگ و میر و ناتوانی ناشی از آنها ، باید این عوامل خطر را بشناسید و به توصیه های پزشکی لازم توجه نمایید.

عوامل خطرساز برای بیماریهای قلب و عروق عبارتند از : سن بالا، جنس مذکر، سابقه خانوادگی سکته قلبی زودرس، فشار خون بالا، افزایش چربی های خون (به ویژه کلسترول )، بیماری قندی، سیگار کشیدن، چاقی، کم تحرکی و اختلال در انعقاد خون.

با توجه به اینکه دیابت از عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی است و معمولا با عوامل خطر دیگر همراهی دارد (وگاهی شاید ایجاد کننده آنها باشد مبتلایان به دیابت باید بیش از دیگران مراقب سلامت قلب و عروق خود باشند.

پژوهشهای فراوان پزشکی نیز نشان داده اند که عوامل خطر قلبی -عروقی در مبتلایان به دیابت نوع ۲ شایعتر است.

بیماریهای قلبی عروقی را می توان به سه گروه عمده تقسیم کرد :

* بیماریهای عروق کرونر قلب

* حوادث عروقی مغز

*بیماریهای رگهای محیطی بزرگ 


ت ت
کدخبر: 1357 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین