چگونه از چسبندگی ریمل جلوگیری کنیم؟

ریمل‌ها که یکی از ابزارهای پر استفاده در زیبا جلوه‌دادن مژه‌ها است. اما برخی از مواقع بعد از استفاده از ریمل مژه‌های ما به هم می‌چسبد و نه‌تنها چشمانمان زیبا نمی‌شود؛ بلکه با این کار زیبایی طبیعی خود را نیز از دست می‌دهیم.

چگونه از چسبندگی ریمل جلوگیری کنیم؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ چسبندگی مژه‌ها بعد از ریمل زدن یکی از رایج‌ترین مشکلات خانم‌ها هنگام آرایش‌کردن است که باید علت آن را بدانند سپس با روش‌هایی از آن جلوگیری کنند. همراه مجله اینترنتی دلتا باشید.

برای رفع این مشکل چه باید کرد؟

برای جلوگیری از چسبندگی مژه‌ها بعد از ریمل زدن حواستان به تاریخ مصرف ریمل باشد

همه لوازم آرایشی بعد از یک مدت تاریخ مصرف گذشته می‌شوند و استفاده از آن‌ها عوارضی به دنبال دارد. ریمل از لوازم آرایشی است که طول عمر کوتاهی دارد و بعد از سه ماه خشک می‌شود و در صورت استفاده سبب چسبیدن مژه‌ها به هم می‌شود.

از این زمان به بعد باکتری‌ها نیز در ریمل شروع به فعالیت می‌کنند، پس بهتر است آن را دور بیندازید. می‌توانید از بوی ریملتان تشخیص دهید که تاریخ انقضای آن گذشته است یا خیر .

برای جلوگیری از چسبندگی مژه‌ها بعد از ریمل زدن ریملتان را در محل مناسبی نگهداری نمایید

لوازم‌آرایش اگر در جایی باشند که حرارت محل زیاد باشد، سریع فاسد شده و منقضی می‌شوند؛ بنابراین بهتر است ریمل و دیگر وسایل آرایش خود را در جای خنک خشک و دور از تابش نور خورشید قرار دهید. بهترین محل نگهداری برای ریمل‌های ضد آب، یخچال است.

برای جلوگیری از ورود میکروب در ریمل را محکم ببندید

برای افزایش عمر ریملتان و جلوگیری از ورود میکروب‌ها و ذرات خارجی به آن، پس از اینکه کارتان با ریمل تمام شد، در آن‌ها را به‌خوبی ببندید.

برس ریمل را تمیز کنید

برای جلوگیری از چسبیدن مژه‌ها به هم و بدشکل شدن مژه‌هایتان باید بعد از استفاده از ریمل و قبل از بستن در آن، برس را با دستمال‌کاغذی پاک کنید؛ زیرا علت اصلی چسبیدن مژه‌ها به هم پوشیده شدن بیش از حد برس ریمل از مواد است. شما می‌توانید برس ریملتان را نیز عوض کنید.

برای جلوگیری از چسبندگی مژه‌ها بعد از ریمل زدن، ریمل را چند بار روی‌هم نزنید

برای زیباتر شدن مژه‌هایتان نباید ریمل را زیاد روی مژه‌هایتان بزنید؛ بلکه زدن ۲ یا ۳ لایه ریمل کافی است. استفاده چندلایه از ریمل و ضخامت زیاد مژه‌ها سبب چسبیدن آن‌ها به هم می‌شود.

برای جلوگیری از چسبندگی مژه‌ها بعد از ریمل زدن، مژه‌های به‌هم‌چسبیده خود را از هم جدا کنید

قبل از شروع کشیدن ریمل، با دست یا شانه مژه، مژه‌های به‌هم‌چسبیده خود را از هم جدا کنید؛ اما هیچ‌گاه از سنجاق یا سوزن برای انکار استفاده نکنید؛ زیرا بسیار خطرناک است و ممکن است سبب آسیب به چشم‌ها شود. سپس پرایمر را روی مژه‌ها بزنید.

طریقه درست ریمل زدن را بیاموزید

ریمل زدن را از کمی بالاتر از ریشه مژه‌ها آغاز کرده و به سمت بالا برس بکشید تا مژه‌های شما به هم نچسبد.

آرایش قبلی مژه‌ها را پاک کنید

اگر بر روی مژه‌های ریمل‌زده‌تان که از میکاپ قبلی باقی‌مانده دوباره ریمل بزنید، مژه‌ها به هم می‌چسبند پس ابتدا میکاپ قبلی را پاک کنید و سپس ریمل بزنید.

ریمل با کیفیتی را انتخاب کنید

ریمل‌ها انواع مختلفی دارند. در انتخاب نوع برس ریمل مصرفی و همچنین برند آن دقت کنید و ریمل‌هایی استفاده کنید که دارای برس دراز با دندانه‌های یکسان و نزدیک به هم باشد تا از چسبیدن مژه‌ها به هم جلوگیری کند.

ریمل‌هایی که برس‌های فاصله‌دار دارند سبب می‌شوند توده‌ای از مواد در یک جا جمع شوند و مژه‌های شما را به هم بچسبانند.


ت ت
کدخبر: 145770 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین