"تانتونی" ؛ ساندویچی فوری وخوشمزه برای روزهای پرمشغله
با درست کردن این ساندویچ در روزهای پر مشغله می توانید از خوردن یک غذای عالی لذت ببرید.
به گزارش منیبان، تانتونی مرغ یکی از غذا های ترکیه ای و بسیار معورف این کشور می باشد که همان طور که از اسم این غذا پیداست با مرغ تهیه می شود.
مواد لازم
سینه ی مرغ خرد شده ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی نگینی خرد شده ۲ عدد
نمک و فلفل ،زعفران و پول بیبر به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه نان مخصوص
آرد ۴ پیمانه
آب ١و نیم پیمانه
روغن ٢ ق سوپ خوری
مخمر ۲ ق چای خوری
شکر ١ ق غذا خوری
نمک ۱/۲ ق چای خوری
طرز تهیه :
تمام مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و به مدت ٣-۴ دقیقه خوب مخلوط کنید، یا می توانید با دست مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شود، در این رسپی از خمیر مایه فوری استفاده شده است که مستقیم با مواد ترکیب می شود و بعد روی خمیر پوشانده و به مدت ٣٠ دقیقه به خمیر استراحت دهید.
بعد از استراحت ، خمیر را به ٨ قسمت مساوی تقسیم می کنیم هر قسمت را با ورنده بصورت گرد و اندازه نان پیتا باز می کنیم و تابه ی چدنی را روی حرارت گاز قرار داده و داغ کنید و خمیر را داخل تابه ی داغ قرار دهید تا یک طرف خمیر پخته و روی خمیر حباب بزند و سپس خمیر را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد.
این نان را داخل فر هم می توانید بپزید به این شکل که خمیرها را در سینی فر که کف آن را چرب کنید، بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ٢۵٠ درجه سانتیگراد به مدت ۵-١٠ دقیقه قرار دهید تا پخته و برشته شود.
استخوان سینه ی مرغ را جدا کرده و گوشت سینه ی مرغ را مکعبی ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت داده تا خامی مرغ از بین برود و تغییر رنگ دهد و نمک و فلفل و زعفران زده و حالا نان لواش را روی گوشتها برگردانده تا عطر و طعم مرغ به نان آغشته شود و مقداری پیاز خام و جعفری روی نان ریخته و کمی گوجه فرنگی و سپس مرغ روی نان ریخته و نان را لقمه کرده و سرو کنید.