درمان ساده "کبد چرب" با کمک این دانه‌ها!

"کبد چرب" در انواع و اقسام خود حتی در موارد حاد و توسعه یافته آن که گاهی منجر به "سیروز کبدی" می‌شود، پروسه درمان‌ ساده و بدون عارضه‌ای بر اساس دستورات طب سنتی دارد و در اکثر موارد در صورت رعایت برخی تدابیر ساده و ...

درمان ساده "کبد چرب" با کمک این دانه‌ها!
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، بسیاری از افراد در صورت مواجهه با بیماری یا عارضه خاصی، تصور می‌کنند که برای درمان بیماری خود حتما باید متوسل به‌مصرف داروهای شیمیایی یا نسخه‌‌های پیچیده شوند!

اما بر اساس آموزه‌های طب سنتی، اکثر بیماری‌ها حتی برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج، درمان‌های بسیار ساده و بر اساس اصلاح تغذیه و رعایت برخی از پرهیز‌ها دارند؛ به طور مثال امروزه "کبد چرب" بیماری‌ است که بسیاری از مردم کشورمان به آن گرفتار هستند و در طب نوین برای درمان این بیماری، انواع و اقسام داروهای شیمیایی با عوارض بسیار تجویز می‌شوند و در بسیاری از موارد، این داروهای شیمایی نتیجه چندانی در درمان کبد چرب ندارند!

جالب اینکه همین بیماری کبد چرب در انواع و اقسام خود حتی در موارد حاد و توسعه یافته آن که گاهی منجر به "سیروز کبدی" می‌شود، پروسه درمان‌ ساده و بدون عارضه‌ای بر اساس دستورات طب سنتی دارد و در اکثر موارد در صورت رعایت برخی تدابیر ساده و پرهیزات ارائه شده از سوی طبیب، به راحتی در بازه زمانی حدود 2 ماهه درمان می‌شود.

یکی از ترکیبات عمومی برای درمان کبد چرب، استفاده از "خاکشیر" است که البته کاربردهای خاکشیر در حوزه درمان‌های طب سنتی بسیار گسترده است؛ استفاده از جوشانده یک تا دو قاشق غذاخوری خاکشیر به‌صورت ناشتا، نقش بسیار چشمگیری در درمان کبد چرب و عوارض کبدی دارد البته در کنار مصرف خاکشیر باید سایر پرهیزات و تدابیر لازم را نیز رعایت کرد مانند پرهیز از مصرف آب یخ، پرهیز از مصرف روغن‌های مایع تراریخته موجود در بازار و ...

دانه‌های ریز معجزه‌گر "خاکشیر" می‌تواند شما را در درمان:

ـ دفع سنگ کلیه

ـ درمان ضعف معده

ـ درمان لک‌های صورت

ـ درمان تورم لوزه‌ها

ـ بهبود جوش صورت

ـ درمان مشکلات کبدی

ـ بهبود یبوست

مصرف صبح ناشتا یک لیوان خاکشیر همراه با عسل، آب لیمو ترش تازه و آب گرم نیز می‌تواند اثرات درمانی گسترده‌ای داشته باشد.

توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت منیبان تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .


ت ت
کدخبر: 16811 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین