برنامه‌های صندوق بازنشستگی برای تسهیل حضور بازنشستگان در راهپیمایی اربعین + جزییات

صندوق بازنشستگی کشوری با هدف تسهیل حضور پرشور بازنشستگان کشوری در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی مجموعه‌ای از خدمات زیارتی شامل برپایی موکب، اسکان بازنشستگان مشترک این صندوق و همراهان‌شان و برنامه‌های فرهنگی ارائه می‌کند.

برنامه‌های صندوق بازنشستگی برای تسهیل حضور بازنشستگان در راهپیمایی اربعین + جزییات
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان، زائرین بازنشسته و علاقه‌مند می‌توانند در صورت تمایل از امروز (پنج‌شنبه) ۱۱ مردادماه ۱۴۰۳ تا روز یکشنبه (۱۴ مردادماه) برای ثبت درخواست خود جهت استفاده از مجموعه خدمات ایام اربعین صندوق از طریق سامانه درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی  https://eservices.cspf.ir/Auth-api اقدام کنند.

زمان پذیرش زائران در موکب صندوق بازنشستگی از ۲۰ مردادماه لغایت ۳ شهریور ماه ۱۴۰۳ است.

باتوجه به اینکه براساس مصوبه ستاد مرکزی اربعین، تشرف به زیارت اربعین حسینی منوط به ثبت‌نام در سامانه سماح و رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی در این زمینه است، بنابراین مشتاقان باید در این سامانه ثبت‌نام قطعی کنند و سپس به سایت صندوق بازنشستگی کشوری مراجعه و برای استفاده از محل اسکان زائرین حسینی و سایر خدمات ثبت‌نام کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری لازم به ذکر است، ثبت‌نام در سامانه هیچگونه تعهدی برای صندوق بازنشستگی کشوری جهت اعزام و حمل و نقل برای متقاضیان ایجاد نخواهد کرد.

نکات بهداشتی و سلامت برای زائرین اربعین:

۱- در طول سفر فقط از وسایل شخصی خود مانند مسواک، خمیردندان، حوله، وسایل اصلاح، صابون، لیوان، پتوی مسافرتی مخصوص خود استفاده کنید.

۲- از سجاده، مهر، تسبیح و چادر نماز شخصی خود استفاده کنید.

۳- حداقل یک ملحفه تمیز مناسب به همراه داشته باشید.

۴- هنگام عطسه و سرفه دهان و بینی خود را با دستمال و یا با قسمت بالای آستین خود بپوشانید.از روبوسی، دست دادن و در آغوش گرفتن دیگران به ویژه افراد دارای علائم تنفسی خودداری کنید.

۵- از فردی که سرفه و عطسه می کند ترجیحا ۱ تا ۲ متر فاصله بگیرید و یا از ماسک استفاده کنید. اگر علائمی شبیه آنفلوانزا (تب، سرفه، گلودرد) پیدا کردید ضمن استفاده از دستمال و ماسک، به ماموران بهداشتی اطلاع دهید.

۶- نوشیدن آب غیربهداشتی یکی از عوامل اصلی ابتلا به بیماری‌های گوارشی در مسافران است. اگر دسترسی به آب سالم و بهداشتی ندارید، از آب جوشیده یا آب بسته بندی شده استفاده کنید.

۷- به جای نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌ها و شربت‌های شیرین و صنعتی، از آب یا دوغ کم نمک بدون گاز استفاده کنید.

۸- از نوشیدن چای و مایعات داغ در لیوان‌های یک بار مصرف شفاف خودداری کنید.

۹- از کفش راحت مخصوص پیاده روی استفاده کنید.

۱۰- برای حمل وسایل خود، از کوله پشتی یا ساک‌های چرخ دار استفاده کنید.

۱۱- بین مسیر پیاده روی استراحت های کوتاه مدت داشته باشید؛ به خود فشار بیش از حد نیاورید و با سرعتی حرکت کنید که هنگام راه رفتن بتوانید به راحتی با دیگران خود صحبت کنید.

۱۲- در صورت بروز علائم گرمازدگی شامل گیجی، عدم تعادل، سردرد، تهوع و بالا بودن دمای بدن، خود را به محل سایه و خنک برسانید؛ مایعات خنک بنوشید.

۱۳- اگر مبتلا به بیماری خاصی هستید حتما داروهای خود را در این سفر همراه داشته باشید، مخصوصا افراد مبتلا به بیماری‌های دیابت، قلبی عروقی، اعصاب هستید، در طول سفر از ماسک خوب و استاندارد استفاده کنید و حتما به طور مرتب دستهای خود را با آب و صابون بشوئید و روزانه غرغره حلق و شستشوی بینی با آب گرم یا محلول آب و نمک را انجام دهید.

۱۴- از پرخوری و در هم خوری و خوردن غذاهای سنگین، چرب و پر ادویه خودداری و  در صورت امکان بیشتر غذاهای آبکی مثل سوپ و آش مصرف کنید.

۱۵- از مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار مانند چای پررنگ و قهوه پرهیز کنید. همچنین همراه داشتن مقداری انجیر، بادام خام، پسته و مویز یا  برگه میوه‌های خشک، مثل هلو و زرد آلو و یا آلوبخارا نیز توصیه می‌شود.

۱۶- با توجه به مسافت پیاده روی و برای جلوگیری از تجمع باکتری در پاها هر روز پاهای خود را با آب و صابون بشویید و جوراب های خود را هر روز تعویض کنید.

۱۷- با توجه به گرمی هوا جهت جلوگیری از عرق سوز شدن بدن دوش گرفتن خود را در روز چندین بار تکرار کنید.

۱۸- رعایت موازین حجاب اسلامی در موکب الزامی است.

۱۹- در صورت گزش حشرات به نزدکترین درمانگاه مراجعه کرده و از خود درمانی بپرهیزید.

۲۰- مسئولیت وسایل شخصی با زائر است.

به منظور رعایت حقوقی اجتماعی زائرین از ایجاد هرگونه سروصدا در موکب خودداری کنید.


ت ت
کدخبر: 228143 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین