واکنش نماینده مجلس به ماجرای گم شدن پانسمان‌های بیماران پروانه‌ای

حسینعلی شهریاری گفت: با سازمان غذا و دارو تماس گرفتم و به بنده اعلام کردند 5/8 تُن پانسمان بیماران پروانه‌ای دریافت نکردند و چنین موضوعی صحت ندارد، اگر خانه «ای بی» مدارک و مستنداتی دارد، ارائه دهد تا سازمان غذا و دارو و همچنین کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پیگیری کند.

واکنش نماینده مجلس به ماجرای گم شدن پانسمان‌های بیماران پروانه‌ای
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ چندی پیش حجت‌الاسلام سید حمیدرضا هاشمی گلپایگانی، موسس و مدیرعامل خانه ای‌بی در گفتگویی که داشت، از گُم شدن 8/5 تن پانسمان کودکان ای بی خبر داد و گفت: « در تاریخ اردیبهشت ماه سال گذشته، وزارت بهداشت و خانه «ای‌بی» با دولت آلمان وارد مذاکره شد و نهایتا رصد کرد که چه تعداد بیمار پروانه‌ای در کشور وجود دارد و چه وضعیتی دارند. با حمایت دولت آلمان و یونیسف این پانسمان‌ها تهیه شد و ۵.۸ تن از این پانسمان‌ها به وزارت بهداشت تحویل داده شد تا به صورت ادواری در اختیار ما قرار دهند اما متاسفانه در کشور این پانسمان‌ها را به صورت نامنظم در اختیار ما قرار دادند طوری که مهر و آبان سال ۱۳۹۹ اصلا پانسمانی به ما ندادند، هنوز هم اعلام نکردند که چه مقدار از این پانسمان‌ها را تحویل گرفتند. هنوز یک مقام مسئول در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو میزان پانسمانی را که تحویل گرفتند، بیان نکردند و بیم آن می‌رود که سرنوشت بدی برای این محموله پیدا شود.» مدیرعامل خانه ای بی پیرو مصاحبه‌ای که داشت، درخواست کرد نهادهای امنیتی و نظارتی وارد عمل شوند تا تکلیف این پانسمان‌ها هرچه زودتر مشخص شود، پانسمان‌هایی که اگر نباشد جان کودکان پروانه‌ای به خطر می‌افتد.

حسینعلی شهریاری، رئیس کمسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره سرنوشت این پانسمان‌ها گفت: پیرو این موضوع با سازمان غذا و دارو تماس گرفتم و به بنده اعلام کردند 5/8 تُن پانسمان بیماران پروانه‌ای دریافت نکردند و چنین موضوعی صحت ندارد، اگر خانه «ای بی» مدارک و مستنداتی دارد، ارائه دهد تا سازمان غذا و دارو و همچنین کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پیگیری کند.

او افزود: بنده به عنوان رئیس کمیسیون بهداشت و درمان قول می‌دهم پیگیر پانسمان‌های بیماران پروانه‌ای باشم چون با این بیماری آشنا هستم و از درد بیماران پروانه‌ای خبر دارم و می‌دانم برای تهیه پانسمان چقدر به زحمت می‌افتند مخصوصا در این شرایط که تحریم‌های ظالمانه آمریکا باعث شده نتوانیم آنچه لازم داریم، تهیه کنیم.

شهریاری در پاسخ به این سوال که چرا بیماران پروانه‌ای جزء بیماران خاص نیستند؟ بیان کرد: بنده 4 سال پیش خودم برای بیماران پروانه‌‌ای ردیف بودجه قرار دادم و امسال هم در لایحه بودجه 1400 مبلغی جهت کمک به آنها در بودجه پیش بینی شد بنابراین اینکه برای این بیماران ردیف بودجه قرار دهیم ربطی به قرار گرفتن در زمره بیماری‌های خاص ندارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بیماران خاص بسیاری مانند بیماران سرطانی، بیماران نادر و... هستند که مشکلات عدیده‌ای دارند و متاسفانه مبالغی که به عنوان کمک به آنها داده می‌شود، کافی نیست.

شهریاری در پایان از تولید داخلی پانسمان‌های بیماران پروانه‌ای خبر داد و گفت: خوشبختانه تولید پانسمان‌های بیماران پروانه‌ای در داخل کشور آغاز شده و امیدواریم بتوانیم به تکیه بر تولید داخل این پانسمان‌ها را تهیه کنیم.
منبع:برنا


ت ت
کدخبر: 23961 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها