تصویر پرنده عجیبی که حاصل جفت گیری مرغ و قرقاول است!

مرغ هامبورگ به دلیل رنگبندی متمایز و زیبایش شناخته شده است و معمولا به عنوان یک مرغ تخم‌گذار پرورش داده می‌شود.

تصویر پرنده عجیبی که حاصل جفت گیری مرغ و قرقاول است!
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان به نقل ازرازبقا، راز بقا: مرغ هامبورگ نامی آلمانی دارد، اما به طور کلی به نظر می‌رسد که منشا آن هلند باشد، اگرچه مشخص نیست چه زمانی آن‌ها در واقع در هلند بودند و وارد هامبورگ آلمان شدند.

اما با این حال وجود آن‌ها از قرن چهاردهم شناخته شده است. آن‌ها در اواخر دهه ۱۷۰۰ به بریتانیای کبیر وارد شدند، جایی که در آنجا انواع مختلفی از این مرغ‌ها توسعه یافت. مرغ هامبورگ قبل از اواسط دهه ۱۸۰۰ وارد آمریکا می‌شود. همه گونه‌ها مستثنی شدند.

مرغ1

به گزارش راز بقا، برخی از مورخان طیور بر این باورند که مرغ هامبورگ در واقع نتیجه تلاقی بین مرغ و قرقاول است، اما با این حال این نظریه زیاد پذیرفته نشده است.

در سال ۱۸۹۰، با ظهور نژاد لگهورن، هامبورگ به عنوان یک پرنده مفید جایگاه خود را در بین مرغداران از دست داد. اگرچه گزارش‌هایی مبنی بر تخم‌گذاری ۲۰۰ تا ۲۵۰ تخم در سال وجود دارد، اما آن‌ها پرنده‌های کوچک هستند که تخم‌های کوچکی می‌گذارند.

اگرچه علاقه‌مندان به زیبایی، آن‌ها را از این لحاظ بسیار ارزشمند می‌دانستند. امروزه این نژاد کمیاب است و کیفیت انواع رنگ آن متفاوت است.

مرغ هامبورگ پرنده‌ای با جثه متوسط و البته با ویژگی‌های متمایز است. هر دو جنس نر و ماده این نژاد لاله گوش سفید و واتل قرمز دارند. مرغ‌ها شانه گل رزی روی سر دارند. ساق‌های این نژاد به رنگ خاکستری هستند.

آن‌ها دارای ویژگی‌های ظریف و شیک و البته دارای طبیعت وحشی هستند. جنس نر نژاد هامبورگ دارای پر‌های خارق‌العاده‌ای است. در نوع اسپنگلد این مرغ پر‌های دم درخشان و زیبایی دارد. این نژاد به لحاظ رنگبندی انواع مختلفی دارد. آن‌ها به خوبی به جستجوی غذا می‌روند و قادر به پرواز در مسافت‌های طولانی هستند.

مرغ‌های نژاد هامبورگ تخم‌گذار‌های پرباری هستند، زیرا در مدت زمان طولانی به تخم‌گذاری ادامه می‌دهند. تخم آن‌ها نه بزرگ است و نه کوچک. مرغ هامبورگ با نام‌های بسیار دیگری مانند «قرقاول یورکشایر» شناخته می‌شود.

مرغ نژاد انواع مختلفی دارد که عمدتا به لحاظ رنگبندی از هم متمایز می‌شوند. اسپنگلد طلایی، اسپنگلد نقره‌ای، طرح نقره‌ای و طرح طلایی، مرغ هامبورگ سیاه و مرغ هامبورگ سفید.

 


ت ت
کدخبر: 247167 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین