نکات مهم هنگام استفاده از ماکارونی کنسروی/ اگر این علائم را داشتید یعنی مسموم شدید!
جعفری پزشک متخصص اطفال درباره نحوه مسمومیت با مواد غذایی و علائم ابتلا به مسمومیت توضیحاتی داد.
به گزارش منیبان؛ جعفری پزشک متخصص اطفال گفت: اگر در مصرف ماکارونی از کنسرو استفاده می شود حتما باید به تاریخ انقضای کنسرو و زمانی که برای جوشاندن توصیه شده، توجه شود. نکته دوم این است که هر ماده غذایی اگر در محیط بیرون از یخچال و دمای نامناسب نگهداری شود باعث می شود که محلی برای رشد باکتری ها و توکسین ها شود. کربوهیدرات ها شایع تر هستند و محل خوبی برای رشد باکتری ها هستند به خصوص باکتری باسیلوس سرئوس. ماکارونی هم همینطور است. پس اگر مواد غذایی را قرار نیست استفاده کنیم باید در یخچال و دمای مناسب نگهداری شود. اگر مجدد می خواهیم استفاده کنیم باید گرم شود.
علائم مسمومیت از دل پیچه، حالت تهوع، دل درد، استفراغ هایی که تکرار می شوند، اسهال که ممکن است خونی یا غیر خونی و مکرر باشد، اگر در نهایت آب از دست برود و جایگزینی اتفاق نیفتد و درمان نشوند، کم کم باعث کاهش سطح هشیاری و فشار خون می شود و فرد را به سوی مرگ می برد.در ویدئو توضیحات این پزشک درباره نحوه مسمومیت با مواد غذایی و علائم ابتلا به مسمومیت را ببینید.