طرز تهیه راحت و آسان چیز کیک یلدایی انار در یخچال

​ ددر ادامه می‌توانید طرز تهیه چیز کیک یلدایی انار در یخچال یادبگیرید درشب یلدا درست کنید.

طرز تهیه راحت و آسان چیز کیک یلدایی انار در یخچال
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان به نقل از وقت صبح؛ چیز کیک یلدایی انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه پاییز است که معمولا برای شب یلدا درست می‌شود.

مواد لازم:

بیسکوییت پتی‌بور: ۲ بسته یا ۲۰۰ گرم

کره: ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه: یک بسته یا ۲۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم

پودر قند: سه‌چهارم پیمانه

پودر ژلاتین: ۲ قاشق چای‌خوری

آب جوش یا شیر: یک‌چهارم پیمانه

انار: یک پیمانه

ژله انار: یک بسته

وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

بیسکوییت را حسابی خرد کنیم.

سپس کره آب شده را با آن مخلوط می‌کنیم و با قاشق خوب هم می‌زنیم.

در کف قالب کمربندی یک نایلون فریزر قرار می‌دهیم و مخلوط بیسکوییت و کره را در کف قالب می‌ریزیم.

با یک قاشق یا گوشکوب مخلوط را حسابی فشرده می‌کنیم.

سپس قالب را حدود یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

۲ قاشق چای خوری پودر ژلاتین را با یک‌چهارم پیمانه شیر یا آب جوش حل می‌کنیم.

روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا آب شود.

۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای ماسکارپونه یا ویلی را با ۲۰۰گرم و سه‌چهارم پودر قند مخلوط می‌کنیم.

دقت کنید برای درست کردن چیزکیک باید حتما از پنیری استفاده کنید که نمک نداشته باشد یا خیلی کم نمک باشد.

سپس پودر ژلاتین بن ماری شده را هم به مواد پنیری اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

قالب را از یخچال بیرون می‌آوریم و این مواد را به لایه بیسکوییت و کره اضافه می‌کنیم.

با استفاده از یک لیسک یا قاشق سطح آن را صاف و یکدست می‌کنیم.

دوباره قالب را حدود یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا چیز کیک به اصطلاح استراحت کند یا ببندد.

یک بسته ژله انار را درون ظرف مناسب می‌ریزیم.

به آن یک پیمانه آب جوش و نصف پیمانه آب سرد اضافه می‌کنیم.

یک چهارم قاشق چای خوری وانیل را هم به ژله اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم روی بخار کتری خوب بن ماری شود.

با این روش ذرات پودر ژله حسابی در آب جوش مخلوط می‌شود.

بعد از این کار اجازه می‌دهیم ژله کمی خنک شود.

قالب چیز کیک را از یخچال بیرون می‌آوریم.

نصف ژله را همراه یک پیمانه انار روی چیز کیک می‌ریزیم.

قالب را دوباره در یخچال قرار می‌دهیم تا ژله هم ببندد.

وقتی نصف ژله را می‌ریزید دانه‌های انار بالای چیز کیک نمی‌آید و شکل آن را به هم نمی‌ریزد.

سپس قالب را از یخچال بیرون می‌آوریم و نصف دیگر ژله را هم اضافه می‌کنیم.

می‌گذاریم چیزکیک برای چند ساعت در یخچال بماند.

 

 


ت ت
کدخبر: 253281 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین