طرز تهیه باسلوق راحت و کم هرینه برای شب یلدا

باسلوق یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با طعم های مختلفی برای مناسب های خاص مانند یلدا درست می شود.

طرز تهیه باسلوق راحت و کم هرینه برای شب یلدا
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان به نقل از درنهایت،  رای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باسلوق یلدایی با ما همراه باشید.

مواد لازم باسلوق یلدایی

نشاسته گل ۱ پیمانه

آب سرد ۱٫۵ پیمانه

 شکر ۱ پیمانه

وانیل نوک قاشق چایخوری

 گلاب ¼ پیمانه

 کره ۲۰ گرم

 مغز گردو به مقدار کافی

 پودر نارگیل به مقدار کافی

 مرحله اول

برای تهیه باسلوق یلدایی خوشمزه در ابتدای کار نشاسته گل را به همراه آب سرد درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود و به همراه شکر درون قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا نشاسته به غلظت رسیده و درون قابلمه جمع شود، سپس گلاب را به همراه کره و وانیل به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

زمانی که نشاسته به هنگام هم زدن از قابلمه جدا شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۴۰ دقیقه استراحت کند تا کاملا خنک شود. حالا نشاسته را به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه یک قسمت مایه باسلوق را به صورت ساده کنار گذاشته، سپس به دو قسمت دیگر رنگ سبز و رنگ قرمز اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا با دست چرب مقداری از مایه باسلوق جدا کرده و به صورت قلقلی فرم می دهیم.

مرحله پنجم

حالا باسلوق ها را درون مقداری پودر نارگیل می غلطانیم، سپس یک مغز گردو در مرکز آنها فرو می بریم. در نهایت باسلوق های یلدایی را به همین صورت درست کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و درون یخچال می گذاریم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید در صورتی که علاقه به داشتن باسلوق های شفاف دارید پس از برداشتن قابلمه از روی حرارت یک قاشق چایخوری جوهر لیمو یا آب لیمو ترش تازه به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. نوش جان.

 


ت ت
کدخبر: 253990 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین