خورشتی که باید هنگام سرماخوردگی درست کنید
طبخ بعض از غذاها در دوران سرماخوردگی، به کاهش عوارض آن و سبک شدن سرما خوردگی کمک می کند.
به گزارش منیبان، از آنجائیکه گیاه کرفس، سرشار از ویتامین ث می باشد و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند؛ مصرف خورشت کرفس با لیمو بعنوان چاشنی آن، باعث رفع التهابات سرماخوردگی می گردد.
لیمو عمانی، خنککننده، اشتهاآور، ضدعفونی کننده، مقوی معده و مؤثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C است.
خورشت کرفس، علایم سرماخوردگی راکاهش داده و شدت این بیماری را می کاهد.