همه زنان باردار به این مشکل مبتلا می‌شوند

در بارداری تهوع معمولاً در حدود هفته ششم شروع می شود ولی می تواند زودتر و در هفته چهارم نیز شروع شود.

همه زنان باردار به این مشکل مبتلا می‌شوند
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ تقریباً سه چهارم زنان حامله در سه ماهه اول حاملگی خود از تهوع (و بعضی اوقات استفراغ) رنج می برند. این وضیعت که بیماری صبحگاهی یا ویار خوانده می شود در بعضی از زنان صبح ها بدتر بوده و با گذشت روز بهتر می شود. ولی بیماری صبحگاهی در هر زمانی از روز می تواند بروز کند. تهوع معمولاً در حدود هفته ششم شروع می شود ولی می تواند زودتر و در هفته چهارم نیز شروع شود.

تهوع معمولاً در طول ماه بعد شدیدتر می شود. حدود نیمی از زنان مبتلا به بیماری صبحگاهی در حدود هفته ۱۴ کاملاً بهبود می یابند. در باقی موارد، این مشکل در اکثر زنان یک ماه دیگر یا کمی بیشتر نیز طول می کشد، هر چند ممکن است در ادامه حاملگی دوباره بروز کرده و تا آخر حاملگی ادامه یابد.

ویار صبحگاهی، مسئله‌ای رایج در زمان بارداری است که با تهوع و استفراغ همراه است و تقریباً 80 درصد از خانم‌ها در دوره بارداری آن را تجربه می‌کنند.

هر چند ویار می‌تواند در هر زمانی از روز باشد اما اغلب صبح‌ها دیده می‌شود. ویار صبحگاهی در بیشتر موارد بعد از هفته‌ی چهاردهم بارداری کاهش یافته یا برطرف می‌شود.

ویار صبحگاهی می‌تواند اشتها را کاهش دهد. در مطالعه‌ای که روی 2270 خانم باردار انجام شد، 34 درصد از آن‌ها گفتند که در دوره بارداری، کمتر غذا می‌خورند.

بارداری علاوه بر ویار صبحگاهی می‌تواند به دلایل دیگری نیز اشتها را کم کند، مانند بدهضمی، نفخ و به تأخیر افتادن تخلیه معده.

آب بنوشید، وعده‌های کوچک‌تر بخورید، خوب بخوابید و هوای خانه را به خوب تهویه کرده و از بوهای تند که حالت تهوع ایجاد می‌کنند اجتناب کنید تا علائمتان کاهش یافته و اشتهایتان بهتر شود.


ت ت
کدخبر: 26076 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین