چه کسی مغز انیشتین را از سرش بیرون کشید؟! + عکس
آشفتگی میزکار نا تمام انیشتین توماس هاروی را به فکر شکافتن مغز این دانشمند بزرگ کرد تا به دنبال این اتفاق تفاوت مغز نابغه این دانشمند را با افراد عادی کشف کند.
به گزارش منیبان؛ آلبرت اینشتین یکی از باهوش ترین انسان های روی زمین بود، به همین دلیل کنجکاوی محققان در بررسی ساختار مغز او طبیعی به نظر می رسد. البته همگی این محققان شانس بررسی مغز این دانشمند بزرگ را مدیون توماس هاروی هستند که تصمیم گرفت عیلرغم خواست اینشتین، مغز او را در فرمالدئید نگهداری کند، از آن عکس بگیرد و سپس این مغز استثنایی را به 240 قسمت برش داده، از این برش ها اسلایدهای میکروسکوپی تهیه و آنها را برای محققان بسیاری ارسال کند. بررسی دقیق تر این تصاویر و برش ها نشان می دهد مغز اینشتین بیشتر از آنچه تاکنون گمان می کرده ایم با مغز انسان های عادی متفاوت است.
صبح روز 18 آوریل ساعتی پس از اعلام خبر درگذشت فیزیکدان و نابغه مشهور جهان آلبرت اینشتین در بیمارستان پرینستون آمریکا، رالف مورس عکاس مجله لایف این شانس را پیدا کرد تا تنها کسی باشد که از دفتر کار و نیز محل زندگی او عکاسی کند.
یکی از نکات قابل توجه در مرگ انیشتین، بیرون آوردن مغز او توسط یک آسیب شناس به نام «توماس هاروی» بود که طی همان هفت ساعت پس از مرگ تا انتقال جسد به خانه صورت گرفته است. او که بعدها مدعی شد با رضایت پسر اینشتین دست به این کار زده است، به دنبال کشف تفاوت مغز نابغه آلمانی با مردم عادی بود.
عکس هایی که رالف مورس از دفتر کار اینشتین برداشت، به سرعت به صفحه اول بسیاری از روزنامه ها رفت و از نوشته ناتمام روی میز به عنوان راز بزرگ نام برده شد اما عکس هایی که وی از خانه اینشتین برداشت به خواست پسر وی تا چند دهه بعد منتشر نشد و در آرشیو مجله لایف باقی ماند.
آلبرت انیشتین قطعا یکی از بزرگترین نوابغی است که تا کنون متولد شده است وی در سال 1879 در خانوادهای یهودی در اولم آلمان به دنیا آمد.پدر آلبرت،هرمان اینشتین یک فروشنده بود که بعدها یک کارخانه الکتروشیمیایی را تأسیس کرد و مادرش،پاولینه کُخ نام داشت.
او به دلیل تأثیرات چشمگیرش،به عنوان یکی از بزرگ ترین فیزیکدانانی شناخته می شود که به این جهان پا گذاشته اند.انیشتن از علمای فیزیک نظری بود که نظریه نسبیت،مشارکت اصلیش در فیزیک به شمار می آید. عده زیادی از بزرگان علم او را به عنوان نابغه ای بی همتا و بزرگترین دانشمند جهان می خوانند. بسیاری از نظریات و تحقیقات اینشتین باعث ایجاد تغییرات اساسی در روند پیشرفت علم در جهان شده و تاثیرات پایداری به ارمغان داشت.خدمات او در راستای علم قابل ستایش است.
او در سال 1955 در 76 سالگی در بیمارستان پرینستون از دنیا میرود؛یک صفحه از محاسبات ناتمام درمورد نظریه میدان واحدش در کنار بسترش قرار داشت.گفتنی است این نابغۀ بزرگ قبل از اینکه از دنیا برود در محضر آیت الله بروجردی اضهار اسلام کرده است.