چه کسانی آنتی بادی بیشتری دارند؟

محققان دریافتند که فاصله طولانی بین عفونت و اولین دز واکسن پاسخ آنتی بادی را افزایش می‌دهد.

چه کسانی آنتی بادی بیشتری دارند؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ در یکی از بزرگترین مطالعات در نوع خود محققان دانشکده پزشکی جان هاپکینز نشان دادند آنتی‌بادی‌ها علیه ویروس SARS-CoV-۲ در افرادی که توسط ویروس آلوده شده بودند و سپس دو دز واکسن mRNA را دریافت کردند، در مقایسه با افرادی که بدون ابتلا واکسن دریافت کردند، با دوام‌تر هستند. این مطالعه واکسن‌های دیگر را مورد بررسی قرار نداده است.

مطالعه اخیر نشان می‌دهد سطوح آنتی بادی در افرادی که پس از ابتلا با دو دز واکسن واکسینه شدند، نسبت به افراد مبتلا نشده‌ای که واکسینه شده‌اند، یک ماه پس از دز دوم واکسن ۱۴ درصد، در سه ماهگی ۱۹ درصد و در ۶ ماهگی ۵۶ درصد بیشتر است.

محققان در ادامه احتمال می‌دهند که فاصله طولانی بین عفونت و اولین دز واکسن پاسخ آنتی بادی را افزایش می‌دهد.

تعیین اینکه آیا افزایش ماندگاری آنتی بادی پس از واکسن در افرادی که قبلا به ویروس مبتلا شده‌اند بیشتر است، به تعداد مواجهه با ویروس بستگی دارد و نیازمند مطالعه بیشتر است.

بر اساس داده‌های رسمی منتشر شده در پایگاه خبری یونایتدپرس، مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ در سراسر جهان از مرز پنج میلیون نفر گذشته و آمریکا از نظر تعداد تلفات در همه کشورها پیشتاز است.

طبق اعلام ردیاب دانشگاه «جانز هاپکینز»، آمریکا که ثبت مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا را از اوایل سال ۲۰۲۰ آغاز کرد تا روز دوشنبه ۷۴۵ هزار و ۸۳۶ مورد مرگ گزارش شده است. این رقم از تعداد تلفات آمریکا بر اثر آنفلوآنزای اسپانیایی در سال‌های ۱۹۱۹-۱۹۱۸ میلادی که حدود ۶۷۵ هزار آمریکایی بودند، بیشتر است.


ت ت
کدخبر: 47483 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها