چرا نباید پوست موز را دور بریزیم؟

پوست موز مجموعه‌ای با ویژگی‌های مغزی مثل پتاسیم، روی (زینک)، آمینواسید، آهن و ویتامین‌هایی است که موجب می‌شود همواره از درون احساس بهتری داشته باشید.

چرا نباید پوست موز را دور بریزیم؟

به گزارش منیبان؛ موز از جمله میوه‌های لذیذ و سالم و حاوی فیبر، مواد مغذی ضروری مثل پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین سی (C) است. بسیاری از افراد بعد از خوردن موز پوست آن را دور می‌ریزند اما به‌احتمال زیاد با خواندن این مقاله و با وجود آنچه از خواص پوست موز می‌گوییم، در تصمیم‌تان برای دور انداختن آن تجدیدنظر می‌کنید.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲ دریافت که عصاره پوست موز ویژگی ضدالتهابی دارد.

پوست موز و رفع چین‌وچروک

پوست موز ارزان‌ترین محصول زیبایی طبیعی و حاوی مواد مغذی فراوان است. آنتی‌اکسیدان و ویتامین سی موجود در پوست موز به کاهش چین و چروک کمک می‌کند.

خواص پوست موز برای سفید کردن دندان

پوست موز خام سرشار از پتاسیم است که به حذف لکه زرد ناشی از مصرف غذا کمک می‌کند. متخصصان درمان طبیعی ادعا می‌کنند که مالیدن پوست موز روی دندان برای دندان‌ها و لثه خوب است و اگر این کار را هر روز به مدت یک هفته ادامه دهید، دندان‌های‌تان سفید می‌شود.

پوست موز برای کمک‌های اولیه

از پوست موز در برابر آفتاب‌سوختگی، تحریک ناشی از پیچک سمی یا نیش حشره استفاده کنید تا خارش ناشی از آن‌ها را تسکین دهد؛

با قرار دادن یک پوست موز یخ‌زده روی پیشانی و یک تکه پوست موز روی پشت گردن، برای کاهش سردرد استفاده کنید. پوست موز را به‌مدت ۱۵ دقیقه روی ترک پوستی قرار دهید تا به برطرف شدن آن کمک کند.

پوست موز برای نظافت منزل

بسیاری از افراد پوست موز را مستقیما درون سطل زباله نمی‌اندازند؛ بلکه از آن برای جلا دادن و روشن کردن وسایل منزل استفاده می‌کنند. از جمله:

    برگ گیاهان آپارتمانی

    کفش‌های چرم

    ظروف نقره‌ای

کاربرد پوست موز

پوست موز برای باغبانی

بسیاری از باغبان‌ها توصیه می‌کنند که به‌جای دور انداختن پوست موز از آن برای باغبانی استفاده کنید.

    ترکیب با آب برای باروری گیاه

    اضافه کردن به خاک به‌عنوان غذای کرم

    استفاده از پوست موز به‌عنوان کمپوست

    استفاده از پوست موز برای جذب پروانه‌ها

    قرار دادن آن زیر بوته‌های رز برای جلوگیری از شته

بله، افرادی هستند که پوست موز را مثل میوه موز می‌خورند. در همین رابطه می‌توانید موارد زیر را امتحان کنید:

    از پوست موز به‌عنوان چاشنی غذا استفاده کنید.

    پوست موز را در ظرف حاوی نصف فنجان آب و نصف فنجان شکر بپزید و آب‌نبات درست کنید.

پوست موز برای مرطوب‌کردن گوشت

تا امتحان نکرده‌اید، قضاوت نکنید! روش مرطوب کردن گوشت واقعا جواب می‌دهد. دفعه بعد که خواستید گوشت را در فر برشته کنید، چند تکه پوست موز در زیر آن قرار دهید. پوست موز سرشار از رطوبت است و بخار آن از خشک‌شدن گوشت جلوگیری می‌کند.


ت ت
کدخبر: 48189 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها