خوردن نوشابه در این شهر؛ممنوع!+ عکسهای دیدنی
کوبا، کشوری حیرتانگیز و پر زرق و برق است که جاذبههای باورنکردنی فراوانی دارد. نکته جالب در این کشور این است که نوشیدن کوکاکولا در کوبا ممنوع است.
به گزارش منیبان؛ کوبا، کشور موسیقیهای زنده در خیابان، هتلهای پر زرق وبرق و مزارع نیشکر؛ طوری آرایش شهری قدیمی خود را درست مانند گذشتهاش حفظ کرده است که انگار با سفر به کوبا، در زمان سفر میکنید. شور زندگی، رقص و موسیقی، سبک خاص زندگی مردم کوبا و همچنین پنج هزار کیلومتر خط ساحلی این کشور، گردشگران بسیاری را که در پی سکوت و آرامش هستند، جذب این کشور کرده است.
چرا کوکاکولا در این کشور ممنوع است؟
با وجود اینکه کوکاکولا در سال ۱۹۰۶ کارخانه بطریسازی را در این کشور افتتاح کرد، تولید آن در سال ۱۹۶۲ پس از رهبری فیدل کاسترو در انقلاب کوبا، متوقف شد. دولت کاسترو شروع به تصرف داراییهای متعلق به همه کشورهای خارجی که در آنجا حضور داشتند کرد و تحریم تجاری آغاز شد. این توقیف از ۶ آگوست ۱۹۶۰ آغاز شد و شرکتهای آمریکایی را هدف قرار داد. کوکاکولا از این کشور خارج شد و هرگز بازنگشت و مصرف آن در این کشور ممنوع شد.
شهر قدیمی هاوانا
شهر قدیمی هاوانا بخشی از تاریخ پر فرازونشیب کوبا است، منطقهای تاریخی که در فهرست میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت رسیده است. قدم زدن در میدان این منطقه و تماشای بناهای تاریخی به سبک باروک و نئوکلاسیک، تجربهای جذاب است و سبک زندگی کوبایی را در ۲۰۰ سال پیش به نمایش میگذارد. مرمتهای گسترده، روح تازهای در ساختمانهای قدیمی این محله دمیده است.
ساحل وارادرو
ساحل وارادرو که در مجاورت شبهجزیره هیکاکوس واقع شده است، با طول تقریبی ۲۰ کیلومتر، یکی از مشهورترین مقاصد ساحلی در کوبا بهشمار میرود. با درختان نخل و سواحل شنی سفید و زیبا، این ساحل گردشگران زیادی را از سراسر دنیا به سوی خود میکشاند. از ویژگیهای مهم منطقه ساحلی وارادرو جایگیری بیش از ۵۰ هتل در آن است.
قلعه سن پدرو دل مورو
قلعه سن پدرو دل مورو قلعهای اسپانیایی و متعلق به قرن هفدهم میلادی است. این قلعه در ۱۰ کیلومتر شهر سانتیاگو کوبا، دومین شهر بزرگ کوبا قرار دارد. با قرارگیری روی یک تپه صخرهای بلند، ساختار قلعه در سال ۱۵۷۸ طراحی شد. اما ساخت آن چنیدن دهه طول کشید و سرانجام در قرن ۱۷ میلادی به پایان رسید. هدف ابتدایی از ساخت قلعه، دفاع از شهر در برابر حمله دزدان دریایی بوده است؛ اما بعدها بهعنوان زندان نیز مورد استفاده قرار گرفت و مجددا با کاربری قلعه نظامی، از آن بهرهبرداری شد. قلعه سن پدرو دل مورو در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.
موزه فوسترلندیا
موزه فوسترلندیا اثری عجیب از هنرمندی کوبایی به نام خوزه فوستر است. او روستای ماهیگیری را که در آن زندگی میکرد، با الهام گرفتن از آثار گائودی، هنرمند معروف اسپانیایی، تبدیل به دنیایی عجیب از کاشیهای کودکانه و رنگارنگ کرده است.