با این خوراکیها در محل کار انرژی خود را ۲ برابر کنید
افراد بخش قابل توجهی از وقت خود را عموما در محل کار میگذرانند. تقریبا یک سوم وعدههای غذایی آنها در ساعات اداری صرف میشود. با این اعداد، ارزش ترویج تغذیه سالم و رژیم غذایی سالم در محیط کار را نباید دست کم گرفت.
به گزارش منیبان؛ اهمیت به سلامت جسم و روح کارمندان و به ویژه توجه آنها به روش تغذیهای خود میتواند منجر به افزایش تمرکز، کاهش مشکلات جسمانی و در نهایت افزایش رضایت و همچنین افزایش بازدهی در کار شود که در این مهم مصرف مواد غذایی باارزش یکی از مهمترین اصول تاثیرگذار است.
سبزیجات همراهان همیشگی
تغذیه مناسب میتواند در فکر و جسم کارمندان تاثیر مستقیمی بگذارد. به دنبال افزایش ساعت کاری کارمندان و در راستای افزایش احتمال ایجاد احساس گرسنگی و ضعف در ساعات بعد از ۱۳ برای کارمندان توصیه میشود که این گروه به میزان لازم سالاد و سبزیجات و غذای مختصر همراه خود داشته باشند تا با مصرف آنها از ضعف و بیحالی جلوگیری کنند.
بیسکوییت و کیک ممنوع
یکی از مواد غذایی ممنوع در رژیم غذایی مخصوص کارمندان کیکهای آماده و بیسکوییتهای ناسالم است. کامندان میبایست حتی الامکان از مصرف بیسکوییت و انواع کیک در ساعات کاری اجتناب نمایند. این محصولات به دلیل داشتن بیکربناتسدیم و کربوهیدراتهای ساده، علاوه بر ریفلاکس معده منجر به چاقی نیز میشوند.
اگر به دنبال تناسب اندام هستید فواید بینظیر خوردن سیب بهصورت ناشتا را بخوانید.
میان وعدههای مقوی
در میان وعده، مصرف میوه و سبزیجات مفید و کم کالری از جمله هویج، خیار، ساقه کرفس، سیب و غیره بسیار مفید است. مصرف مقدار کمی آجیل ترجیحا خام در میان وعده صبح، علاوه بر داشتن ارزش غذایی بالا، در رفع گرسنگی نیز مفید خواهد بود.
پیروی از یک الگوی غذایی سالم در محیط کار و توجه به روش تغذیهای مناسب به ویژه با افزایش ساعت کاری نه تنها منجر به بهبود عملکرد و افزایش بازده کاری میشود بلکه از اضافه وزن و چاقی و ابتلا به بسیاری از بیماریها به ویژه در دوران اپیدمی کرونا پیشگیری میکند چرا که در این دوران تقویت سیستم ایمنی بسیار حائز اهمیت است.