خطرات نهفته در یک بسته چیپس

آیا تا حالا به این فکر کرده‌اید که پس از خوردن یک بسته چیپس واقعا برای بدن چه اتفاقی می‌افتد، مخصوصا اگر هر روز این کار را تکرار کنید؟

خطرات نهفته در یک بسته چیپس
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ وقتی از خوراکی‌های میان وعده صحبت می‌کنیم، خیلی از افراد سریعا به یک بسته چیپس فکر می‌کنند. چیپس‌ها واقعا ترد، چرب و خوش‌مزه هستند و خوردن یک بسته چیپس در عرض ۵ تا ۱۰ دقیقه کار بسیار راحت و جذابی خواهد بود.

وزن‌تان بیشتر خواهد شد

اگر هر روز یک بسته چیپس می‌خورید، به احتمال بسیار زیاد وزن‌تان را به‌صورت تدریجی افزایش‌خواهید داد. اگر نمک مازاد و بیش‌ازحد دریافت کنید، به هوس‌ها و ولع‌های غذایی شدید مبتلا می‌شوید و به‌طورکلی بیشتر از خوراکی‌ها و غذاهای چرب استفاده خواهید کرد.

به خوردن چیپس معتاد می‌شوید

صدای خرچ‌خرچ یا خردشدن تکه‌های چیپس مستقیما با افزایش ولع غذایی نسبت به این خوراکی مرتبط است. اگر روی بسته‌بندی چیپس‌ها از عنوان «ترد» یا crunchy استفاده شده باشد، تمایل مصرف‌کنندگان به خرید چیپس بیشتر می‌شود و هرچه صدای خرد شدن چیپس بلندتر و وسیع‌تر باشد، هوس غذایی به خوردن این خوراکی بیشتر خواهد شد.

کالری خالی مصرف می‌کنید

اگر به جدول ارزش تغذیه‌ای چیپس‌ها نگاه کنید، می‌بینید که این خوراکی‌ها سرشار از سدیم، چربی و کالری هستند، اما تقریبا هیچ‌چیز دیگری ندارند. وقتی از خوراکی‌های فاقد ارزش تغذیه‌ای استفاده می‌کنید، به‌طورکلی حجم بیشتری از آن‌ها را مصرف می‌کنید و سریع‌تر هم گرسنه می‌شوید. این واکنش زنجیره‌ای به‌هیچ‌وجه پیامدهای خوبی ندارد.

فشارخون شما افزایش پیدا می‌کند

مطالعات زیادی ثابت کرده‌اند که مصرف خوراکی‌های سرشار از سدیم با افزایش خطر ابتلا به بیماری فشارخون بالا مرتبط است. بخش زیادی از چیپس‌ها را هم سدیم می‌سازد و بنابراین جای تعجبی نخواهد داشت که یکی از مضرات خوردن مداوم چیپس، در درازمدت ابتلا به بیماری پُرفشاری خون یا فشارخون بالا است.

چیپس، خطر ابتلا به سرطان را بیشتر می‌کنید

شاید این مسئله در نگاه اول کمی افراط‌گرایانه به نظر برسد، اما داده‌هایی هم در این زمینه وجود دارند که نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت. بر اساس گزارشات، چیپس سیب‌زمینی حاوی ترکیبی به‌نام آکریل‌آمید است که هنگام سرخ شدن، تفت دادن یا پختن خوراکی‌های نشاسته‌ای شکل می‌گیرد. مطالعات علمی بر روی موش‌های آزمایشگاهی هم نشان داده‌اند که دریافت آکریل‌آمید با ابتلا به سرطان مرتبط است.


ت ت
کدخبر: 64732 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین