اجرای طرح تولید"خشکاله" در محلات سیزده گانه منطقه 13
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 13 از اجرای طرح تولید " خشکاله" با هدف کاهش پسماند، حفظ محیط زیست و جلوگیری از تولید شیرابه در محلات سیزده گانه این منطقه خبر داد.
به گزارش منیبان؛ احسان صفائی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 13 با بیان اینکه طرح خشکاله تبدیل پوست میوه ها وخشک کردن آن ها توسط خانواده وتبدیل آن به خوراک دام است، گفت : طرح تولید خشکاله در حال حاضر با نصب بنر های اطلاع رسانی در غرف بازیافت و فعالیت آموزشگران بازیافت در نواحی چهارگانه آغاز شده است .
او با بیان اینکه ۱۶ غرفه بازیافت و یک کلبه گلماند در منطقه 13 فعال است ، افزود : شهروندان با مراجعه به غرف بازیافت محل سکونت خود، می توانند زباله های خشک شده را به غرف بازیافت یا ماشین های جمع آوری بازیافت تحویل دهند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 13 ، مدیریت بهینه انواع پسماندهای تولیدی با رویکرد کاهش تولید ، افزایش حداکثری تفکیک در مبداء ، استفاده مجدد و کاهش دفن را از اهداف اجرای طرح تولید " خشکاله" نام برد و افزود : یک خانواده چهار نفره با تفکیک زباله ها در خانه ، بازیافت آنها و تهیه کمپوست در هر سال می توانند زباله های خود را از یک هزار گیلوگرم به کمتر از 100 کیلوگرم کاهش دهند ، از این رو ، اجرای طرح خشکاله و آموزش مراحل آن به شهروندان می تواند عادت های نادرست مربوط به بازیافت را تغییر دهد.
او ادامه داد : تاکید بر این است که پوست میوه ها و ساقه های سبزی ها که بخش عمده ای از زیاله های شهری را تشکیل میدهد ، زباله نیستند و با مدیریت صحیح می توان آنها را به خشکاله تبدیل کرد ، همچنین ، پوست سخت بادام ، گردو و پوست تخم مرغ را به کود تبدیل کرد و به این طریق از آب های زیر زمینی و خاک پاک محافظت کرد. ضمن اینکه اجرای این طرح، قسمت تبدیل کننده معضل شهر را به یک حرکت حمایت از صنعت دامپروری کشور تبدیل می کند.