طرز تهیه یک غذای لاکچری برای روز پدر
یکی از غذاهای مجلسی ایرانی که همه آن را دوست دارند و در هر مجلسی هم طبخ میشود زرشک پلو است. اما چه بهتر که آن را با یک روش ویژه بپزید که آب از دهان مهمانانتان سرازیر شود.
به گزارش منیبان؛ اگر میخواهد همسر خود و پدر فرزندتان را برای روز پدر سوپرایز کنید، این غذای لاکچری و خوشمزه را حتما در خانه درست کنید و در کنار عزیزانتان لذت ببرید. زرشک پلو با رول مرغ شکم پر یکی از انواع غذاهای رستورانی است که با دستور پختهای متنوعی درست میشود. این غذا برای مهمانیها و دورهمیهای شما یک غذای شیک به شمار میرود.
مواد لازم
سینه مرغ ۳ عدد
زرشک سرخشده ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
فلفل پولبیبر ۱ قاشق چایخوری (پولبیبر نوعی فلفل ترکیهای است که از آن بیشتر در طباخی غذاهای مدیترانهای استفاده میکنند)
نمک ۱ قاشق چایخوری
پسته و خلال بادام در صورت دلخواه
مواد لازم برای سس
پیاز خردشده ۱ عدد بزرگ
گوجهفرنگی رندهشده ۳ عدد
رب گوجهفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب زعفران ۳ قاشق غذاخوری
آب پرتقال یک سوم لیوان
قند ۱ تا ۲ عدد اختیاری
عصاره سبزیجات ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
مواد لازم برای برنج
برنج ۴ پیمانه
سیبزمینی ۲ عدد
نمک به میزان لازم
زرشک سرخشده برای تزیین
زرشک پلو با رول مرغ
طرز تهیه زرشک پلو با رول مرغ شکم پر
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ تمیزشده را بکوبید تا کمی نازک شود. بعد درون ظرفی جدا سینه مرغ را با تمام ادویههای ذکرشده مزهدار و روی یک سطح صاف سلفون پهن کنید.
مرحله دوم
زرشک تفت دادهشده را به صورت یک نوار روی مرغها بچینید و بعد مرغها را رول کنید و گوشههای آن را خوب ببندید و بگذارید در داخل فریزر به مدت یک ساعت بماند. در این فرصت سس مرغ را آماده کنید.
مرحله سوم
اول پیاز را خرد کنید. سپس آن را تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
یک تابه دیگر بردارید و کمی روغن بریزید. گوجه خردشده و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه و تفت دهید. بعد از اینکه مواد خوب سرخ شد، پیاز و ادویه سرخشده را همراه دیگر مواد سس که دلخواه است به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس کمی آب اضافه کنید و بگذارید که سس با دمای پایین جا بیفتد. حالا مرغ رولشده را از فریزر درمیآوریم و کمی آرد به آن بزنید و سرخ کنید.
مرحله ششم
خوب که اطراف مرغ سرخ شد بگذارید به مدت یک ساعت در سس بپزد. در این فاصله برنج را آماده کنید.
مرحله هفتم
برنج را که یک ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کردهاید، درون آب جوش بریزید و با کمی نمک بگذارید تا بپزد. وقتی برنج نیمپز شد، آن را آبکش کرده و کنار بگذارید. سیبزمینیها را کف قابلمه بچینید. سپس برنج را بریزید و بگذارید تا دم بکشد.
مرحله آخر
سپس برنج را درون یک دیس بکشید و با برنج زعفرانی و زرشک تزیین کنید. مرغها را هم همراه با سس کنار برنج یا جدا در ظرف دیگر بریزید و سرو کنید.
زرشک پلو با مرغ پرتقالی هم یک غذای شیک دیگر که برای روز پدر مناسب است.