خوردن بیش از ۳ بار گوشت و مرغ در هفته چه خطری دارد؟

نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است افرادی که به طور منظم گوشت مصرف می‌کنند، بیشتر به بیماری‌های مزمن مبتلا می‌شوند.

خوردن بیش از ۳ بار گوشت و مرغ در هفته چه خطری دارد؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان به نقل از دیلی میل، نتایج یک مطالعه جدید که توسط دانشگاه آکسفورد در انگلیس انجام گرفته، نشان می‌دهد افرادی که در هفته ۷۰ گرم گوشت (فرآوری شده یا فرآوری نشده) می‌خورند، ۱۵ درصد بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی، ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت و ۳۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به ذات الریه هستند.

در این تحقیق با اشاره به اینکه این خطرات در مورد علاقه‌مندان به گوشت طیور نیز وجود دارد، تصریح شده که این نتایج پس از تجزیه و تحلیل اطلاعات نزدیک به نیم میلیون انگلیسی طی ۱۰ سال به دست آمده است.

همچنین افرادی که هفته‌ای سه بار یا بیشتر گوشت می‌خورند، بیشتر از دیگران سیگار می‌کشند و چاق می‌شوند.

براساس این پژوهش ارتباط مهمی بین مشکلات سلامتی و مصرف گوشت وجود دارد، در حقیقت گوشت یکی از منابع اصلی اسید‌های چرب اشباع شده محسوب می‌شود.

کرن پاپیر نویسنده اصلی این تحقیق از دانشگاه آکسفورد گفت: تحقیقات بیشتری برای ارزیابی رابطه علت و معلولی بین گوشت و بیماری‌های جدی مزمن مورد نیاز است. در این صورت می‌توان فهمید که تا چه میزان می‌توان با کاهش مصرف گوشت از این بیماری‌ها پیشگیری کرد.


ت ت
کدخبر: 7414 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها