آیا غذاهای تند منجر به مرگ می‌شوند؟

دانشمندان به بررسی ارتباط میان مصرف بالای فلفل و تاثیر آن بر مرگ زودهنگام پرداختند.

آیا غذاهای تند منجر به مرگ می‌شوند؟
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ اگر تا به حال فلفل دلمه‌ای را با دست گرفته‌اید سپس چشم خود را لمس کرده‌اید، می‌دانید که استفاده از غذاهای تند می‌تواند آسیب‌رسان باشد. این درد و سوزش می‌تواند با چندین بار شست‌وشو از بین رود، در این مطلب به این موضوع می‌پردازیم که آیا خوردن فلفل می‌تواند مانند لمس آن آسیب رسان باشد یا خیر؟

آیا غذاهای تند منجر به مرگ می‌شود؟

در سال ۲۰۱۶، یک سرآشپز ۲۲ ساله انگلیسی به اندونزی سفر و در آنجا جرات کرد تا غذایی به نام «نودل مرگ» را امتحان کند. گفته می‌شود این غذا ۴ هزار بار تندتر از سس تاباسکو است. رشته‌ فرنگی آنقدر تند بود که سرآشپز دو دقیقه پس از صرف آن ناشنوا شد و بعد از دقایقی دچار سرگیجه شده و از حال رفت.

مایکل گلدریچ، متخصص گوش و حلق و بینی در بیمارستان دانشگاه رابرت وود جانسون در نیوجرسی می‌گوید گلو و گوش‌ها با لوله‌های استاش به هم متصل می‌شوند که به تساوی فشار در گوش داخلی کمک می‌کند. هنگامی که بینی شروع به تولید مقدار زیادی خلط می‌کند، مانند زمانی که چیزی تند را مصرف می‌کنید، لوله‌های استاش مسدود شده و باعث از دست رفتن شنوایی می‌شود، درست مانند زمانی که شما واقعا سرما خورده‌اید.

بروز تحریک

کاپسایسین موجود در فلفل می‌تواند به‌عنوان یک ماده محرک قوی، به جدار داخلی معده آسیب برساند و باعث بروز ورم معده، زخم معده و بیماری‌های روده شود.

از دست‌دادن قوه چشایی

شما ادویه‌جات را به‌منظور افزایش طعم و مزه مواد غذایی، به غذاهای خود اضافه می‌کنید، اما غذاهای تند و پر ادویه، آسیب‌های جبران‌ناپذیری را به قوه چشایی شما وارد می‌کنند و مانع از این می‌شوند که مزه غذاها را حس کنید.

بدتر شدن مشکل ریفلاکس اسید معده

غذاهای تند و پرادویه، معمولا علت بروز زخم معده یا سوزش سردل نیستند. با خوردن غذاهای تند، مشکلات مربوط به ریفلاکس اسید معده بدتر می‌شود.

بروز اسهال

خوردن غذاهای تند باعث سوزش و ناراحتی دستگاه گوارش می‌شوند که همین موضوع باعث حرکت سریع مواد غذایی در‌ درون روده‌ها‌شده و حالتی شبیه به ضد یبوست و ملین را به وجود می‌آورند.

کاهش حساسیت غدد چشایی

اگر همیشه غذاهای تند می‌خورید، متوجه می‌شوید که غدد چشایی شما حساسیت خود را از دست می‌دهند. کاهش حساسیت قوه چشایی باعث می‌شود تا لذت بردن از خوردن غذاهای دیگر، سخت‌تر شود.

تحریک و خارش پوست

بسیاری از غذاهای تند باعث تحریک و خارش شدید پوستی می‌شوند.

سوزش و آتش‌گرفتن زبان

ادویه‌ها باعث مزه‌دار شدن غذاها می‌شوند و غذاها را خوشمزه می‌کنند. همچنین درنهایت شما با یک‌زبان سوخته و احساس سوزش در دهان و یا حتی بدتر از آن مواجه خواهید‌شد.

مراقب زخم‌معده باشید

مصرف چاشنی و ادویه بیش‌ازاندازه، باعث افزایش میزان اسید در معده‌شده و درنتیجه منجر به زخم‌معده خواهد شد.


ت ت
کدخبر: 77984 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین