افسرده کنندهترین مشاغل کدامها هستند؟
در میان کسبوکارهای مختلف و متعدد در برخی از مشاغل بیشتر احتمال بروز افسردگی میرود که در این مطلب به آنها اشاره میشود.
به گزارش منیبان؛ در دنیای کسبوکار برای برخی از مشاغل بیشتر احتمال بروز افسردگی میرود و این عمدتا به علت استرس، ساعات کاری غیرقابل پیشبینی و طولانی یا عدم کنترل بر فضای کاری است.
پرستاران خانگی
افرادی که خدمات شخصی میدهند در بالای این فهرست قرار دارند. در حدود ۱۱ درصد افرادی که این شغل را بر عهدهدارند، افسردگی شدید را گزارش کردهاند.
کارکنان خدمات غذایی
افرادی که امور مربوط به خدماتدهی در امر غذا را بر عهدهدارند، در رده دوم این فهرست قرار دارند. افراد شاغل در این کار حقوق پایینی دریافت میکنند و از طرفی هم هر روز آدمهای زیادی به آنها امر و نهی میکنند که باعث خستهکنندگی این شغل میشود. این کار یک شغل فاقد هرنوع تشکر و سپاسگزاری است. ممکن است مردم در برخورد با این کارکنان بیادب باشند و کار حتی به درگیری فیزیکی هم بکشد.
مددکاری اجتماعی
این که مددکاران اجتماعی در ردههای بالای این فهرست باشند خیلی هم تعجبآور نیست. سروکار داشتن با بچههایی که مورد سوءاستفاده و آزار جنسی و بدنی قرارگرفتهاند، یا خانوادههایی که در بحران به سر میبرند میتواند این شغل را تبدیل به یک کار استرسزا کند.
کارکنان امور بهداشت و سلامت
کارکنان امور بهداشت و سلامت شامل پزشکان، پرستاران، درمانگران و سایر افراد حرفهای میشود که بیشترین زحمت را با حداقل تسهیلات متحمل میشوند. این کارکنان که زندگی سایر افراد در دستان آنها است ساعتها و روزهای کاری نامنظم زیادی دارند.
هنرمندان، بازیگران و نویسندگان
این شغل با حقوق نامطمئن، ساعتهای نامشخصی از زندگی فرد را درگیر میکند و او را به انزوا میکشاند. افراد خلاق، بیش از سایرین در معرض اختلالات خلقی و روحی-روانی هستند، در حدود ۹ درصد این آدمها در یکسال گذشته به افسردگی شدید مبتلا شدهاند
معلمان
به نظر میرسد نیاز به معلمان روز به روز در حال افزایش است. بسیاری از معلمان، بعد از یک شیفت کاری دوباره کار میکنند و حتی کار خود را به خانه هم میبرند.
کارکنان مدیریت پشتیبانی
افرادی که در این شغل مشغول به کار هستند از کوچکترین مسائل تا موضوعات سطح بالای سازمان را باید تحمل کنند و چه بسا در بسیاری موارد برنجند و ناراحت شوند. آنها همه امور سازمان، از گرفتن سفارشها تا جهتدهی تمام امور در خط مقدم هستند. اما از سوی دیگر در چارت اداری در سطح پایینی قرار دارند که کنترلی بر سایر امور ندارند.
کارکنان واحد تعمیر و نگهداری
آنان اغلب در ساعتهای غیرعادی، هر فصل از سال بدون توجه به سرما یا گرما، و در شیفتهای کاری شبانه به کارشان مشغول هستند. آنها بابت درست کردن خرابکاری وحشتناک دیگران اغلب حقوق بسیار ناچیزی میگیرند.
حسابداران و مشاوران مالی
استرس، استرس، استرس. بیشتر افراد علاقهای ندارند با پساندازهای دوران بازنشستگیشان سروکار داشته باشند. حالا تصور کنید در شغلی باشید که هزاران یا میلیونها تومان از دارایی دیگران را سروسامان دهید؟