نظر سازمان جهانی بهداشت در مورد نسل دوم واکسن‌های کرونا

واکسن‌ها تا زمانی که در قفسه‌ها هستند اثر نمی‌کنند، بلکه چیزی که جان انسان‌ها را نجات می‌دهد تزریق آن است واکنون نسل دوم واکسن‌های کرونا در حال توسعه است.

نظر سازمان جهانی بهداشت در مورد نسل دوم واکسن‌های کرونا
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ کاترین اوبراین، مسئول واکسن‌ها و ایمنی در سازمان بهداشت جهانی می‌گوید که جهان طی دو سال گذشته شاهد توسعه سریع واکسن‌های کووید-۱۹ بوده است که مجموعه کاملی از واکسن‌ها در دست تحقیق و توسعه است که برای مبارزه با میکروب‌ها و ویروس‌های غیر از ویروس کرونا استفاده خواهد شد.

دکتر اوبرایان گفت: واکسن‌های در حال توسعه به دو دسته تقسیم می‌شوند: اولی واکسن‌هایی علیه ویروس‌ها و میکروب‌هایی که در حال حاضر واکسن دارند، مانند واکسن علیه ویروس سنسیشیال تنفسی که یکی از شایع‌ترین علل بیماری‌های جدی ریوی در کودکان خردسال و نوزادان است و تقریباً در همه کشورهای جهان به صورت موجی و سالانه ظهور می‌کند.

نسل دوم واکسن کرونا

او ادامه داد: دسته دوم، واکسن‌های موجود هستند، اما دانشمندان به دنبال بهبود آن‌ها هستند، این دسته که بسیار جدی گرفته می‌شود، علاوه بر واکسن‌های آنفلوانزا، نسل دوم واکسن‌های سل را نیز شامل می‌شود. البته، واکسن‌های نسل دوم کووید-۱۹ نیز در حال توسعه هستند.

واکسن‌ها در قفسه‌ها

دکتر اوبراین می گوید که معمولاً گفته می‌شود که واکسن‌ها جان انسان‌ها را نجات نمی‌دهند، بلکه آنچه جان انسان‌ها را نجات می‌دهد تزریق آن‌هاست. بنابراین، اگر واکسنی در قفسه گذاشته شده باشد و قبلاً منتشر نشده باشد، واقعاً مفید نیست. دکتر اوبرایان دلایل عدم دریافت واکسن را علیرغم در دسترس بودن آن، به دلیل وجود نواقص در سهولت دسترسی به خدمات، از جمله در دسترس بودن مراکز مجاور و انجام مراحل سریع، سهولت برای مردم دانست.

این مسئول سازمان بهداشت جهانی تأکید کرد که هنوز تعداد کمی از مردم در جهانی وجود دارند که همچنان تحت تأثیر برخی اطلاعات نادرست که بر تصمیمات آن‌ها تأثیر گذاشته است، با تزریق واکسن مخالف هستند. همچنین گروهی وجود دارند که در مورد دریافت واکسن مردد هستند و ممکن است در مورد میزان ایمنی دریافت دوزهای واکسن و نحوه عملکرد آن‌ها سؤالاتی داشته باشند.

دکتر اوبراین توضیح داد که واکسن‌ها سیستم ایمنی طبیعی بدن انسان را تحریک می‌کنند تا در برابر میکروب‌هایی که علیه آن واکسینه می‌شود، محافظت شوند، بنابراین وقتی در زندگی واقعی در آینده در معرض آن میکروب قرار می‌گیرد، بدن از قبل دارای سیستم دفاعی برای محافظت از خو در برابر آن است.


ت ت
کدخبر: 84117 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین