با این خوراکی‌ها همیشه جوان بمانید!

افزایش سن یک فرآیند طبیعی و اجتناب‌ناپذیر است که همه‌ ما باید آن را قبول کنیم. پوست، اولین جایی است که نشانه‌های پیری در آن ظاهر می‌شود.

با این خوراکی‌ها همیشه جوان بمانید!
پیشنهاد ویژه

 

به گزارش منیبان؛ افزایش سن یک فرآیند طبیعی و اجتناب‌ناپذیر است که همه‌ ما باید آن را قبول کنیم. پوست، اولین جایی است که نشانه‌های پیری در آن ظاهر می‌شود. داشتن یک رژیم غذایی متعادل و سالم می‌تواند به‌طرز چشم‌گیری در مبارزه با پیری پوست موثر باشد. در این مطلب به معرفی خوراکی‌های مفید برای جوان‌تر شدن پوست و از بین بردن چین‌ و چروک می‌‌پردازیم.

سیر

قطعا شما هم درباره‌ فواید سیر برای سلامتی زیاد شنیده‌اید. مبارزه با پیری پوست یکی از این فواید است. جالب است بدانید ترکیبات موجود در سیر، شکل‌گیری چین‌وچروک را بعد از مواجهه با اشعه‌ UVB کاهش می‌دهند. به این منظور می‌توانید سیر را هم به‌صورت خام بخورید یا آن را به غذاهای مختلف اضافه کنید.

دارچین

بسیاری از ادویه‌ها و گیاهان از جمله پونه‌‌کوهی و دارچین، منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها به‌شمار می‌روند. این آنتی‌اکسیدان‌ها از تاثیرات مخرب رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کنند. همچنین ترکیبات موجود در ادویه‌هایی مثل دارچین، با عوامل موثر در پیری پوست مبارزه می‌کنند.

کرفس و خیار

خوردن کرفس و خیار هم می‌تواند روش خوبی برای مبارزه با پیری پوست باشد. این مواد غذایی به لطیف و جوان کردن پوست کمک می‌کنند. کرفس و خیار، هر دو حاوی «سیلیکا» هستند، که ترکیبی است که رطوبت و خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش می‌دهد.

لوبیا قرمز

یکی دیگر از راه‌های از بین بردن چین‌ و چروک مصرف لوبیا قرمز است. لوبیاها خواص زیادی برای سلامتی دارند. لوبیا قرمز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است و منبع خوبی از فیبر پری‌بیوتیک به‌شمار می‌رود. همچنین منبع عالی مواد معدنی مثل زینک (روی) است که به مبارزه با پیری پوست و التهاب کمک می‌کنند.

گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی سرشار از لیکوپین است. افزایش مصرف لیکوپین می‌تواند از پوست شما در برابر آسیب خورشید محافظت کرده و پوست شما را نرم‌تر کند.

ریحان

همه‌ ما خیلی خوب می‌دانیم که سبزیجات به‌طور ویژه برای پوست مفید هستند و رطوبت پوست را افزایش می‌دهند. ریحان حاوی ترکیباتی به‌نام «آپی‌ژنین» است که ژن‌های ترمیم‌کننده‌ DNA را افزایش می‌دهد.

چای سبز

پلی‌فنول‌ها آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمندی هستند که در میوه‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی وجود دارند. پلی‌فنول‌ها می‌توانند از آسیب دیدن پوست در اثر اشعه‌های فرابنفش خورشید محافظت کنند. این آنتی‌اکسیدان‌ها همچنین باعث بهبود چین‌وچروک پوست و خاصیت ارتجاعی آن می‌شوند.

اسفناج

کم‌تر کسی پیدا می‌شود که با خواص اسفناج آشنایی نداشته باشد. اسفناج به‌ شدت آبرسان است و مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان‌ دارد که تمام بدن را تغذیه می‌کند. ویتامین C موجود در اسفناج پوست را مستحکم و صاف می‌‌کند. ویتامین K موجود در آن هم به کاهش التهاب در سلول‌ها کمک می‌کند.

دانه‌ چیا

دانه‌ چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. این نوع اسیدهای چرب به بهبود عملکرد سد دفاعی پوست کمک می‌کنند. خوردن این چربی‌های سالم در تقویت سددفاعی پوست مفید است. با دانه‌‌ چیا می‌توانید دسرها و نوشیدنی‌های متنوعی درست کنید.


ت ت
کدخبر: 90391 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین