مراقب این هلوهای که به راحتی به گلو میروند، باشید!

متخصصین تغذیه و رژیم درمانی درباره کپک‌های خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو می‌شوند توضیحاتی داد که در ادامه می‌خوانید.

مراقب این هلوهای که به راحتی به گلو میروند، باشید!
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان؛ هلو دارای خواص بسیاری برای سلامت بدن است، از جمله خواص این میوه می‌توان به درمان کلسترول بالا، چاقی، سرطان و بیماری‌های دستگاه عصبی انسان اشاره کرد. درست است که این میوه سرشار از خاصیت است اما در شرایطی مصرف آن باعث بیماری می‌شود.

این هلوها سمی هستند

انواع کپک‌ها و قارچ‌هایی که وارد هسته هلو شده و موجب تغییر رنگ آن می‌شوند می‌توانند با تولید سم سلامت انسان را به خطر بیندازند. کپک خاکستری و یا سایر انواع قارچ‌ها موادی هستند که در برخی میوه‌های رسیده مشاهده می‌شود، طبق نظر متخصصین تغذیه و رژیم درمانی، زمانی که هلو را باز می‌کنید اگر هسته و اطراف آن کپک زده است، بهتر است از آن استفاده نکنید.

معمولا میوه‌هایی که روی درخت دچار کپک زدگی می‌شوند به این دلیل که در حال اتصال با شاخه شکاف‌های عمیقی دارند، که مکان مناسبی برای ورود حشرات، کپک‌ها، قارچ‌ها و باکتری‌ها هستند.

خطرات مرگبار زیاده‌روی در مصرف هلو

مصرف بیش از اندازه‌ی هلو ممکن است به سرعت کالری‌ها موجود در بدن را افزایش دهد و باعث بالا رفتن وزن شود. هلو حاوی عناصر مختلفی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان‌ها، فیبر‌های غذایی و مواد مغذی گیاهی است. اگرچه هلو سرشار از این عناصر است اما در صورت مصرف بیش از حد، آسیب‌های زیادی به بار می‌آورد.

خطر بیماری قلبی

اولین آسیب این است که هلو سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین C، ویتامین A و سایر ترکیبات آنتی اکسیدان است. با این حال، مصرف بیش از حد هر چیز، حتی اگر مفید باشد، منجر به نتایج معکوس می‌شود، به گونه‌ای که سطح بالای آنتی اکسیدان در بدن می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین خطر سکته مغزی خونریزی دهنده را افزایش دهد.

افزایش احتمال سرطان

در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۱ انجام گرفت، مشخص شد که مقدار بالای ویتامین E می‌تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را ۱۷ درصد افزایش دهد و به همین ترتیب در مطالعه دیگری در سال ۱۹۹۶ مشخص شد که سطوح بالای رتینول و بتاکاروتن – نوعی ویتامین A – می‌تواند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهد.

بالا رفتن فشارخون

مصرف بیش از حد هلو که سرشار از پتاسیم است، می‌تواند باعث فشار خون خطرناک شود و علائمی مانند خستگی، سرگیجه، افسردگی و تاری دید را به دنبال داشته باشد.


ت ت
کدخبر: 95148 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین