ابوالقاسم رئوفیان:

قالیباف طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را اعلام وصول نمی‌کند!

ابوالقاسم رئوفیان با اشاره به عدم اعلام وصول طرح دائمی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان می‌گوید: وزارت کشور مجوز تجمع بازنشستگان فرهنگی در سراسر کشور را مطالبه‌گری صادر کند.

قالیباف طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را اعلام وصول نمی‌کند!
پیشنهاد ویژه

به گزارش منیبان،  ابوالقاسم رئوفیان در انتقاد از عدم اجرایی شدن افزایش حقوق بازنشستگان می‌گوید: رئیس مجلس ازاعلام وصول طرح دائمی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان که سال ۹۹ با امضای ۲۰۸ نماینده مجلس به دست او رسیده است، خودداری کرده است و تا بهمن ۱۴۰۰ که رئیس جمهورتحت عنوان اصلاح آن را ازمجلس دریافت می‌کند، در کشوی میز خود نگه داشته است. این یعنی ایشان مرتکب یک عمل هنجارشکنانه شده‌اند؛ با این توضیح که بازنشستگان فهیم و صبور و نجیب ما چنین نکرده‌اند و نمی‌کنند. 

دبیرکل ادوار جامعه اسلامی فرهنگیان می‌گوید: ریاست محترم مجلس اینطور گفته‌اند که به اعتراض‌های به حقی که هنجارشکنانه نباشد، پاسخ عملی خواهند داد. درباره اظهارات آقای قالیباف به چند نکته اشاره می‌کنم. اول اینکه برای پاسخ عملی به اعتراضاتی که به حق باشد شرط و شروط لازم نیست. مطالبه‌گری واعتراض به حق یک مقوله است که وظیفه مسئولان پاسخگویی است و هنجار شکنی مقوله دیگری است که پاسخ درخور خود را ازدستگاه ذیربط می‌طلبد. اگراعتراض به حقی همراه باهنجارشکنی که البته فعل مذمومی هم هست، مطرح شود مسئولان باید پاسخ آن اعتراض به حق را بدهند. زیرا هنجارشکنی مانع از شنیدن حرف حق فرد هنجارشکن و پاسخ به آن نمی‌شود.

او افزود: اما اینکه بیش از ۱۰ ماه از دریافت لایحه متناسب‌سازی ازمجلس توسط رئیس جمهور محترم گذشته است، ظاهرا این بار قرار است در کشو‌های دولت خاک بخورد. آنهم در شرایطی که با این گرانی‌های افسارگسیخته مسائل مربوط به بازنشستگان بسیار حاد و دشوار خواهد شد که اگر تسریع درانجام آن و تصویب و ابلاغ و صدور احکام همسان‌سازی حقوق این قشر سلیم النفس، با شاغلان طی یکی دو ماه پیش روانجام نشود، خیلی زود دیر خواهد شد و بی توجهی به آن که نادیده گرفتن قانون است، خود از مصادیق بارز هنجارشکنی است. به همین دلیل هم دولت و هم مجلس باید توجه کنند و بدانند عمل نکردن به تکلیف قانونی و حتی تاخیر در اجرای آن رفتاری هزینه‌ساز، هم برای جامعه بازنشستگا ن کشوری و لشگری وهم برای نظام است. توجه داشته باشند که این بلاتکلیفی در حالی است که طبق ماده ۳۰ قانون برنامه ششم توسعه که از سال ۹۶ تا ۴۰۰ را پوشش می‌دهد، دولت مکلف به این شده است، هر سال در بودجه‌نویسی اعتباراتی را برای بازنشستگان پیش‌بینی کرده و تخصیص بدهد و اجرا کند. اما به دلیلی که معلوم نیست، این مهم مورد بی‌توجهی قرار گرفته است تا با بروز مشکل برای بازنشستگان، جامعه به سمت تنش برود و نظام با چالش مواجه شود.

رئوفیان اظهار کرد: اینکه برخی کسری بودجه را دلیل عدم اجرایی شدن همسان سازی ۹۰درصدی حقوق بازنشستگان با شاغلان می‌دانند، قطعا می‌دانند که قرار نیست از صندوق دولت پرداخت شود و منبع این طرح صندوق بازنشستگی است که بازنشسته‌ها در طول ۳۰ سال خدمت ۹ درصد از حقوق ماهانه‌شان را به این صندوق ریخته‌اند وطبق قانون۵/۱۳ درصدهم باید ماه به ماه دولت به حساب واریز می‌کرد تا دردوران بازنشستگی بتوانند از پس‌انداز یک عمر خدمتشان استفاده کنند.

او می‌گوید: درعجبم که ۱۲-۱۰ تشکل فرهنگی-صنفی-سیاسی در کشور وجود دارد وهیچ یک تاکنون بیانیه‌ای در امر مطالبه‌گری همسان‌سازی حقوق بازنشستگان آموزش و پرورش صادرنکرده‌اند! چرا درعمل به اصل ۲۷ قانون اساسی که اجرای آن از مجرای اصل ۲۶ قانون میسراست، به وظیفه تشکیلاتی خود عمل نمی‌کنند! لذا ضمن اظهار تاسف از خمودگی تشکل‌ها، به عنوان موسس و دبیر کل ادوار جامعه اسلامی فرهنگیان کشور و دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین ازهمین فرصت استفاده می‌کنم و از وزارت محترم کشور درخواست صدور مجوز برای تجمع بازنشستگان فرهنگی درسراسر کشور به منظور امر مطالبه‌گری اجرای لایحه دائمی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان راتقدیم کرده و متعاقبا درخواست خود را کتبا ارسال خواهم کرد.


ت ت
کدخبر: 126197 تاریخ انتشار
در رسانه های دیگر بخوانید
ارسال نظر

پربیننده‌ترین